Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Βάνα Μπάρμπα: Εξηγεί γιατί είπε «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»

Όσα είπε στον Αντώνη Σρόιτερ

28 Μαΐου 2021 07:44
Βάνα Μπάρμπα: Εξηγεί γιατί είπε «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ της Πέμπτης (27/5), η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και αποκάλυψε γιατί τον στήριξε δημόσια.

Η στήριξη της Βάνας Μπάρμπα στο πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη δημιούργησε πολλές αντιδράσεις και κρίθηκε για την απόφασή της.

Η Βάνα Μπάρμπα εξήγησε γιατί στηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και μεταξύ άλλων είπε:

«Έχω τρομάξει με αυτό το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media. Πως δικάζουν καταστάσεις ξεπερνώντας τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στην προσωπική μας ζωή και να καταστρέψουν τα πάντα» και συνέχισε:

«Πήγα και είδα τον Πέτρο μία φορά μόνο και ήπιαμε έναν καφέ οι δυο μας. Δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε συναντηθεί ούτε στη δουλειά. Όταν έγραψα τελείως παρορμητικά «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» ήταν γιατί πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Το οποίο πιστεύω και είναι η άποψη μου» πρόσθεσε η ηθοποιός στο Tik Talk. «Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς. Ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί».

Και τέλος τόνισε: «Γιατί χωρίζουμε οικογένειες; Γιατί διαλύουμε σπίτια; Γιατί αφήνουμε ηθοποιούς χωρίς να έχουν να φάνε;» αναρωτήθηκε, σε άλλο σημείο, η Βάνα Μπάρμπα. «Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν; Εκεί βγήκα και είπα κάτω τα χέρια, αγαπητέ Αντώνη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share