Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα που μας ανατρίχιασε και το τηλεοπτικό του μέλλον (Video)

Συγκίνησε ο παρουσιαστής για τα παιδικά του χρόνια

21 Μαΐου 2021 09:35
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα που μας ανατρίχιασε και το τηλεοπτικό του μέλλον (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνησε με τα λόγια του ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη συγκινητική εξομολόγηση της Νικολέτας Μαυρίδου στο «Survivor». Ενώ, «βόμβα» έπεσε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, με τις φήμες να «φουντώνουν» περί επανένωσης με νέο γάμο, αγοράζοντας και σπίτι.

«Θέλω να πω κάτι αν μου επιτρέπετε. Πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές. Όταν εγώ ήμουν στην ηλικία της Νικολέτας, όποιο παιδί βίωνε αντίστοιχες καταστάσεις, χώριζαν οι γονείς του… Εγώ όταν χώρισαν οι γονείς μου, ήμουν 7 χρονών, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να παίξω με άλλα παιδάκια γιατί ντρεπόμουν να τους πω ότι χώρισαν οι γονείς μου» είπε αρχικά.

«Θεωρούσα ότι ήταν κάτι πολύ κακό, ντρεπόμουν πάρα πολύ που οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και θυμάμαι να είμαι ένα παιδί πολύ μοναχικό. Καθόμουν σε ένα παράθυρο, σε ένα σπίτι που έπαιζα μόνος μου, και έβλεπα τα άλλα παιδιά να παίζουν στον Υμηττό που μεγάλωσα κι εγώ ντρεπόμουν να βγω. Οι γονείς μου δεν είχαν την λογική που έχουν σήμερα οι γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους ότι δεν είναι κάτι κακό και ότι δεν φταις εσύ γι’ αυτό που συμβαίνει» συμπλήρωσε.

«Τότε ντρεπόμασταν εμείς και τώρα βγαίνουν τα παιδιά και καλά κάνουν και εξομολογούνται αυτό που έχουν βιώσει για να μη φοβούνται και άλλοι άνθρωποι που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις. Σαν μήνυμα είναι πολύ καλό που προβάλλονται τέτοιες απόψεις από την τηλεόραση» κατέληξε.

Γιώργος Λιάγκας: Έκτακτες εξελίξεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Έκτακτες εξελίξεις έχουμε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον σταθμό να φαίνεται να έχει αποφασίσει για το αν θα μείνουν ή όχι στο τιμόνι οι δύο παρουσιαστές.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν συνδυαστεί με το Πρωινό του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η πτώση που είδαν στα νούμερα τηλεθέασης, ειδικά το τελευταίο διάστημα προκάλεσαν ερωτηματικά για το αν θα τους δούμε και του χρόνου στο κανάλι. Μάλιστα, τα ερωτηματικά αυτά είχε φουντώσει ο παρουσιαστής με μια σπόντα που είχε πετάξει στον αέρα της εκπομπής.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ της Real life, το πρώην ζευγάρι θα μείνει σταθερά στη θέση του και την προσεχή σεζόν καθώς φέρονται να έχουν πάρει το «πράσινο φως» να επιστρέψουν από Σεπτέμβρη με σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα και στήσιμο.

 Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Το Πρωινό διατηρεί τα εμπορικά του έσοδα σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που ικανοποιεί ένα από τα βασικά ζητούμενα των στελεχών του καναλιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share