Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

«Σφαλιάρα» της Έλενας Τσαβαλιά στον Μάρκο Σεφερλή - Μετά από μερικές μέρες...

Τα αποκάλυψε όλα ο ηθοποιός

18 Μαΐου 2021 18:35
«Σφαλιάρα» της Έλενας Τσαβαλιά στον Μάρκο Σεφερλή - Μετά από μερικές μέρες...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δική της «σφαλιάρα» έριξε στον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά, επιχειρώντας να τον βάλει στον ίσιο δρόμο, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο ηθοποιός ακολούθησε δίαιτα, αφού κάποια στιγμή ξεπέρασε τα 100 κιλά. Η Έλενα Τσαβαλιά τον έβαλε σε πρόγραμμα και ο ίδιος έχασε 13 κιλά εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε και εκείνη αγαπά πολύ την υγιεινή διατροφή.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του εμφανίστηκε πιο αδύνατος, αφού όπως είπε έχει χάσει 13 κιλά και κάποια στιγμή είχε ξεπεράσει τα 100 κιλά. «Οι γυναίκες με φλερτάρουν ασύστολα και δεν έχω βιώσει την απόρριψη από γυναίκα», δήλωσε σε ερώτηση της συζύγου του, σχετικά με το αν εμπνεύστηκε τον τίτλο της παράστασης «Η φωλιά του κούκλου» από το γεγονός ότι ακόμη τον φλερτάρουν οι γυναίκες, με το ζευγάρι να πηγαίνει επίσης στα δικαστήρια.

Μάρκος Σεφερλής: Τα κιλά και η δίαιτα με την Έλενα Τσαβαλιά

Το… ζουμί όμως, είναι αλλού. Ο Μάρκος Σεφερλής ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή, χάνει δύο κιλά ανά εβδομάδα και η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής: «Έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα με βλέπει, μου λέει που πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική…» ανέφερε ο ίδιος.

Το φαγητό άλλωστε, είναι η μεγάλη του αδυναμία και με την βοήθειά του, κατέκτησε και την καρδιά της συζύγου του. Η Έλενα Τσαβαλιά έχει αδυναμία στα ζυμαρικά και παλαιότερα στην εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί, ο Μάρκος είχε μαγειρέψει το αγαπημένο της πιάτο. «Το φαγητό αυτό έκανε την Έλενα Τσαβαλιά να πέσει στην αγκαλιά μου χωρίς να το σκεφτεί…», αποκάλυψε ο γνωστός κωμικός για το σουφλέ του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share