Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δύσκολες στιγμές για τον Χρήστο Δάντη - «Αυτό που περνάω είναι...» (Video)

Όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής...

8 Μαΐου 2021 09:56
Δύσκολες στιγμές για τον Χρήστο Δάντη - «Αυτό που περνάω είναι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής Love It του ΣΚΑΪ μίλησε ο Χρήστος Δάντης και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο της καραντίνας για την πανδημία του κορωνοϊού καθώς και την μεγάλη του επιτυχία, «Το παλιό μου παλτό». Ενώ, θυμηθείτε ο σάλο που είχε ξεπσάσει με ένα τραγούδι του.

Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: «Καταθλιψάρα είναι αυτό που περνάω, δεν είναι κατάθλιψη. Όχι, δεν πέρασα κατάθλιψη κλινική αλλά όλο αυτό το πράγμα μου έχει φέρει μια κατάθλιψη. Μιλάμε για μια δουλειά που είναι η πλέον ανταγωνιστική που από κει που ο γνωστός σου τραγουδιστής σου κάνει βούρτσα, ξαφνικά μετά από δυο τρία χιτς, δεν έχεις ούτε το τηλέφωνο του! Η δουλειά αυτή σε κάνει να γίνεσαι από ψώνιο μέχρι θηρίο. Είναι ελάχιστοι οι φίλοι και αυτοί που αγαπώ στον χώρο».

Και συνέχισε: «Το “Παλιό Μου Παλτό” είχα παιδευτεί πολύ για να το πάρω. Ο Λάκης Παπαδόπουλος με ταλαιπώρησε πάρα πολύ ενώ η Σάννυ Μπαλτζή ήταν πάρα πολύ ανοιχτή. Ο Λάκης Παπαδόπουλος μου έβγαλε την ψυχή γιατί μία μου έλεγε ότι “δεν μου ταιριάζει το τραγούδι” και μία “μήπως ήταν καλύτερα να το πει ο ίδιος”. Είχαμε μια γιάφκα τότε με την σύζυγο του, Κατερίνα Παπαδοπούλου και το φτιάξαμε έτσι ώστε να μου το δώσει το τραγούδι».

Για την προσωπική του ζωή και τον γιο του Χριστόφορο είπε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Έχω μια όμορφη σχέση. Για τον γιο μου χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έχει μια παρουσία στον χώρο και δεν τον κάλυψε το όνομά μου».

Τέλος, ανέφερε: «Το σίγουρο είναι ότι είμαι ροκάς για τους λαϊκούς και λαϊκός για τους ροκάδες. Οι λαϊκοί ακούν καμιά φορά με τα μάτια και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως συνάδει το σκουλαρίκι και αυτή η λίγο ακραία εμφάνιση με το λαϊκό τραγούδι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share