Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Δεν υπάρχει Θεός": Σάλος με το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη (video)

Τα σχόλια δικά σας!

29 Απριλίου 2020 10:28
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη. Ο τραγικός στίχος που επέλεξε ο γνωστός δημιουργός και τραγουδιστής “δαιμόνισε” πολλούς και ιδιαίτερα από το χώρο της ελληνικής ορθοδοξίας.

Στην εποχή που είμαστε ο Χρήστος Δάντης θέλει να περάσει το δικό του κοινωνικό μήνυμα, παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, γεγονός που θα προκαλέσει συζητήσεις. Εκρηκτικό και γεμάτο ένταση, το «Δεν Υπάρχει Θεός» οπτικοποιείται εν μέσω καραντίνας με ένα εξίσου δυναμικό και έντονο music video, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ένας εκ των τριών που βρέθηκαν στα γυρίσματα. Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο ίδιος ο Χρήστος Δάντης και τους στίχους έχει δώσει ο Νίκος Σαρρής.

Οι στίχοι του σε κάποια σημεία φαίνεται πως προσβάλλουν ανθρώπους της Ορθοδοξίας καθώς, μεταξύ άλλων, αναφέρει: “Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε”, “κάπου θα ‘ναι κλεισμένος τρελός”. Παρακάτω συνεχίζει: “αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος και μας δουλεύει από πάνω εντελώς”.

Μεταξύ των επικριτών του είναι και ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Ζιόμπολας ο οποίος αναφέρει αποκλειστικά στο eReportaz.gr και στον Κυριάκο Θεοδοσίου: «Αυτό είναι φοβερό. Πολύ προσβλητικό, απάνθρωπο και απαράδεκτο. Ντροπή του κου Δάντη». Και πρόσθεσε: «Δικαίωμά σου να μην πιστεύεις, αλλά δεν μπορείς να θίγεις. Τι πήγες να κάνεις δηλαδή; Είσαι αισχρός, βλάσφημος, άξιος περιφρονήσεως και γιουχαρίσματος. Έπεσες αγαπητέ μου πολύ χαμηλά και είσαι άξιος ιεράς αγανακτήσεως, δεν έχεις μέσα σου Ιερό και Όσιο και είσαι κατακριτέος. Ντροπή και αίσχος ένας Έλληνας να φτάσει σε αυτό το σημείο. Τουλάχιστον να σεβαστείς την ποιότητα των Ελλήνων οι οποίοι πιστεύουν». Μάλιστα εκκλησιαστικοί κύκλοι ανέφεραν ότι θα κινηθούν νομικά κατά του τραγουδιστή.

Το αισθησιακό τσιφτετέλι που "κόλασε" το Χρήστο Δάντη!

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια τρέλανε όλο τον κόσμο με το αισθησιακό της τσιφτετέλι. Ο λόγος φυσικά, για την Παόλα, που όποτε σηκώνεται να χορέψει αναστατώνει τους πάντες, κάτι το οποίο έκανε και πρόσφατα με την Μελίνα Ασλανίδου να τη συνοδεύει!

Αυτή τη φορά η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και ανέβηκε στην πίστα την ώρα που ο Χρήστος Δάντης ερμήνευε το τραγούδι "Δεν με νοιάζει", όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στην Πάολα που έχει ένα μοναδικό τρόπο όταν χορεύει να καθηλώνει τους πάντες και κάπως έτσι κατάφερε να "κολάσει" και το Χρήστο Δάντη που δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της!

Δείτε το βίντεο από το αισθησιακό τσιφτετέλι στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share