Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γιώργος Θεοφάνους: Εσπευσμένα στο χειρουργείο (photo)

Ανησυχία για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη

7 Μαΐου 2021 08:10
Γιώργος Θεοφάνους: Εσπευσμένα στο χειρουργείο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ατύχημα, που τον οδήγησε τελικά στο χειρουργείο, είχε ο Γιώργος Θεοφάνους το βράδυ της Πέμπτης.Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε μια πτώση με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο χέρι του και να προκαλέσει συντριπτικό κάταγμα στον καρπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Θεοφάνους υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας τριών ωρών, αφού έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικές λάμες και βίδες στο χέρι του, οι οποίες θα αφαιρεθούν μετά από δύο μήνες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρίσκεται σε δυσχερή ψυχολογική κατάσταση καθώς για το επόμενο διάστημα είναι υποχρεωμένος να μείνει μακριά από το αγαπημένο του πιάνο. Οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει πολύ προσεκτικά αποθεραπεία ώστε να είναι καλά το χειμώνα. Ενώ, ο μουσικοσυνθέτης πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως υπάρχουν πολλές καταγγελίες και στον χώρο της μουσικής.

Φωτογραφία του Γιώργου Θεοφάνους από το νοσοκομείο

O Γιώργος Θεοφάνους στο χειρουργείο

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους (Λάρνακα, 9 Ιανουαρίου 1968) είναι Ελληνοκύπριος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και συγγραφέας. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του είναι τα εξής: «Έλα να με τελειώσεις», «Κι έκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Παλιόκαιρος», «Ο δικός μου ο δρόμος», «Έχω μια αγάπη», «Το κύμα», «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου», «Φεγγάρι», «Έλα που φοβάμαι», «Κόκκινη γραμμή», «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία», «Σήμερον που σ' αντίκρισα», «Οι ήρωες», «Δίπλα σε σένα», «Ένα τραγούδι ακόμα», «Δώρο Θεού», «Το μόνο που θυμάμαι», «Πυξίδα», «Μίσησε με» κ.α.

Εκπροσώπησε την Κύπρο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Eurovision με τα τραγούδια «Ταιριάζουμε» (Ευρυδίκη, 1992), «Είμαι άνθρωπος κι εγώ» (Ευρυδίκη, 1994) και «Gimme» (Συγκρότημα One, 2002).

Τις περιόδους 2008-2009, 2009-2010 και 2010-2011 υπήρξε μέλος κριτικής επιτροπής στο τάλεντ σόου "X-factor" που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Τον Νοέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο "Αιώνιος Δείπνος" [6], από τους "Σύγχρονους Ορίζοντες". Επίσης, κυκλοφόρησε και μια σειρά από επτά βιβλία νεανικής λογοτεχνίας, με τον γενικό τίτλο «Παραμυθολογία», από τις εκδόσεις "Μένανδρος".

Από το 2009 είναι πρέσβης καλής θελήσεως στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Hope for Children», με ενεργό ρόλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share