Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάκης Τανιμανίδης: «Το πιο δύσκολο ήταν να σταματήσω το Survivor» (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής!

6 Μαΐου 2021 19:18
Σάκης Τανιμανίδης: «Το πιο δύσκολο ήταν να σταματήσω το Survivor» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά "εισέβαλε" το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να πει όχι στον νέο κύκλο του Survivor 4 αλλά και στην έναρξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την Φάρμα. Ωστόσο δείτε και τις «βολές» Μικρούτσικου σε Τανιμανίδη που έχουν προκαλέσει πανικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παρουσιαστή για Survivor και Φάρμα

«Το να πω ότι θα κάνω την Φάρμα δεν μου πήρε πολύ χρόνο. Η σκέψη ήταν περισσότερο στο θα σταματήσω ή δεν θα σταματήσω το Survivor. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Μετά από αυτή την απόφαση, όταν μιλήσαμε με τον ΑΝΤ1 για τη Φάρμα και τα άλλα πρότζεκτς που συζητάμε, ήταν πολύ πιο εύκολο.

Συζητάμε και άλλα πράγματα με τον ΑΝΤ1. Έχουμε κάνει μια συνεργασία, η οποία ελπίζω ότι θα κρατήσει αρκετά και η Φάρμα είναι το πρώτο βήμα. Ένα πολύ καλό πρώτο βήμα. Στο ριάλιτι, εκτός από έναν παρουσιαστή, έχει τους παίκτες και εκεί βασίζεται. Ο παρουσιαστής έχει πολύ σημαντικό ρόλο αλλά όχι τόσο όσο σε άλλες εκπομπές», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Λίγα λόγια για τον Σάκη Τανιμανίδη

Γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1981 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ο πατέρας του, Στέφανος, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός ενώ η μητέρα του, Ματούλα, εργαζόταν για πολλά χρόνια στις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Έχει δύο αδέλφια, τον Πάνο και την Κασσιανή.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κολύμβηση, το τένις και το μπάσκετ ενώ μετά το σχολείο, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφοιτώντας αργότερα με δίπλωμα Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού. Επίσης, παράλληλα με τις σπουδές του έκανε και κάποιες μικροδουλειές για να καλύπτει τα προσωπικά του έξοδα.

Σε ηλικία 28 ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στη Βοστόνη των ΗΠΑ ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην επιχειρηματικότητα, στο κολλέγιο Μπάμπσον. Επίσης, κατά τη διάρκεια των ετών αυτών, φοίτησε και για ένα εξάμηνο στο Ινστιτούτο Επιχειρήσεων (Instituto de Empresa) στη Μαδρίτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share