Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: «Βολές» Μικρούτσικου σε Τανιμανίδη - «Πήγαμε και τον κάναμε παρουσιαστή»

Άγριες «μπηχτές» από τον σχολιαστή του Open

22 Απριλίου 2021 14:42
Survivor: «Βολές» Μικρούτσικου σε Τανιμανίδη - «Πήγαμε και τον κάναμε παρουσιαστή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βολές» εναντίον του Σάκη Τανιμανίδη έριξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον πρώτο να έχει αναδειχθεί μέσα από το Survivor και το δεύτερο να αφήνει «μπηχτές» περί... μοντέλων που ξαφνικά έγιναν παρουσιαστές.

Ο ιστορικός παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή του για κάποια πρόσωπα της τηλεόρασης με αποτέλεσμα να βρει μπροστά του αντιδράσεις. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που πρόσφατα μετακόμισε οριστικά στο Open, μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Σάκη Τανιμανίδη, μελάτο παρουσιαστή, όμως δεν σταμάτησε μόνο εκεί.

Survivor: Το σχόλιο Μικρούτσικου για Τανιμανίδη

«Ο Τανιμανίδης είναι στα όρια του κάτι να είναι αλλά δεν είναι κιόλας. Δεν ξέρω τι θεωρείται, είναι μελάτος. Έχουμε καταντήσει να πηγαίνουμε στις σχολές μοντέλων και να τους κάνουμε παρουσιαστές. Η παρουσίαση δεν είναι αυτό. Η παρουσίαση είναι εικόνα γιατί η τηλεόραση είναι εικόνα αλλά είναι και το είναι.

Τι θα πει... Τι αρθρώνει; Πώς σκέφτεται; Εγώ δεν είμαι ρατσιστής απέναντι στην ομορφιά αλλά βάλτο να συνδυαστεί διάολε!. Αυτή είναι η άποψή μου».

Survivor 4: «Καταπέλτης» για Αλέξη ο Μικρούτσικος - «Έδιωξαν τα τοξικά λύματα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για ακόμη μια φορά δεν χαρίστηκε στον Αλέξη Παππά, με τον ιστορικό παρουσιαστή να σχολιάζει στο «Ευτυχείτε» όσα έγιναν στο Survivor της Τετάρτης (21/4) και να σχολιάζει την τοξικότητά του.

Ο γνωστός ηθοποιός αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και αποτέλεσε, φυσικά, κεντρικό θέμα στην εκπομπή, με τον Μικρούτσικο να επιστρατεύει τον «αιχμηρό» του λόγο και πάλι.

Survivor 4: Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Αλέξη Παππά

«Την 22η Απριλίου η Δομινικανή Δημοκρατία τη θέσπισε σαν μέρα απομάκρυνσης τοξικών λυμάτων», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφήνοντας το πλατό άναυδο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share