Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» της Ζέτας Μακρυπούλια: «Έχουμε παιδί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη...»

Τα είπε όλα για το μυστικό τους!

3 Μαΐου 2021 13:37
Αποκάλυψη «βόμβα» της Ζέτας Μακρυπούλια: «Έχουμε παιδί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μιλώντας για το... παιδί που έχουν, χωρίς να έχουν πει σε κανέναν.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και το ΡΙΚ1, με την ατάκα της αυτή να είναι χαρακτηριστική, έχοντας σοκάρει νωρίτερα τον τραγουδιστή.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Στην αγάπη υπάρχει ένας βαθύτερος δεσμός. Δεν είναι σαν τον έρωτα. Πολλές φορές αν δεν ξέρεις να χειριστείς λίγο πράγματα,κι αν δεν ξέρεις να διαφυλάξεις λίγο ένα κομμάτι της ελευθερίας σου, μπορεί να καταπιεστείς. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι μπροστά στα πραγματικά συναισθήματα, μπροστά σε αυτό που ζω αυτή τη στιγμή με τον Μιχάλη, μπροστά στο δέσιμο που έχουμε και την οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Οικογένεια που έχετε δημιουργήσει;» την ρωτά ο δημοσιογράφος. «Μεταξύ μας». Και συμπλήρωσε γελώντας «Έχουμε και ένα παιδί. Αλλά δεν το έχουμε πει». Φυσικά η ίδια έκανε χιούμορ, μιας και οι θαυμαστές τους θέλουν διακαώς να παντρευτεί το ζευγάρι αλλά εκείνοι φαίνεται πως είναι πολύ αγαπημένοι και ανύπαντροι.

Γάμος για Μιχάλη Χατζηγιάννη και Ζέτα Μακρυπούλια;

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που το 2011 ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παντρεύονται σε ένα όμορφο εκκλησάκι του 15ου αιώνα. Η είδηση είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου ωστόσο, το ζευγάρι δεν την είχε επιβεβαιώσει ποτέ.

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα παντρευόταν στην πατρίδα του τραγουδιστή και στην εκκλησία Παναγία του... διαβάστε περισσότερα για τη Μακρυπούλια και τον Χατζηγιάννη στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share