Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαρισμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Βρήκε τη Ζέτα Μακρυπούλια με άλλον στο κρεβάτι!

Πανικός στο ζευγάρι!

2 Μαΐου 2021 14:56
Σοκαρισμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: Βρήκε τη Ζέτα Μακρυπούλια με άλλον στο κρεβάτι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εικόνα, που θα μπορούσε να σοκάρει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ήταν αυτή της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία βρέθηκε στο κρεβάτι με άλλον άνδρα.

Οι δυο τους είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί, αλλά παράλληλα και ακομπλεξάριστοι, σε βαθμό να βλέπουμε τη Μακρυπούλια να αναπαύεται με φίλο της, δίχως ασφαλώς να συμβαίνει κάτι, αφού μάλιστα υπήρξαν μέχρι και φήμες για γάμο.

Ζέτα Μακρυπούλια: Με αυτόν τον άνδρα βρέθηκε στο κρεβάτι

Η... πέτρα του σκανδάλου, λοιπόν, είναι ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος κοιμόταν μαζί με τη Ζέτα, σε ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο μεταξύ τους.

Ζέτα Μακρυπούλια στο κρεβάτι με τον Νίκο Μουτσινά

Ξαφνικός χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ένας ξαφνικός χωρισμός προέκυψε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τους δύο να περνούν για ακόμη μια φορά μια δύσκολη στιγμή στη σχέση τους, παρά τα όσα ακούγονταν περί γάμου.

Μετά από 13 σχεδόν χρόνια κοινής ζωής και μετά πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι να βρουν τα πατήματα τους, τελικά... έχασαν αυτά τα πατήματα. Για το αγαπημένο ζευγάρι η κοινή ζωή με τόσες δραστηριότητες δεν είναι εύκολο να παραμένει πάντα κοινή, οπότε βρέθηκε ξανά σε σημείο διάστασης.

Χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αλήθεια για τις φήμες περί διάστασης στη σχέση τους

Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι πως αντικειμενικά οι πολλές υποχρεώσεις μείωναν δραματικά τον χρόνο που περνούσαν μαζί και αυτό δεν είναι κάτι τυπικό ως εξήγηση αλλά κάτι πολύ συνηθισμένο με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Τραγικές ώρες για την Ζέτα Μακρυπούλια! Σκέφτηκε μέχρι και να...

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχθηκε πως οι δύσκολες στιγμές της έφεραν στο μυαλό ακόμη και την παραίτηση!

Το τίμημα για την πετυχημένη παρουσιάστρια και ηθοποιό ήταν μεγάλο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια αν και βρίσκεται στον χώρο του θεάματος και είναι αναγνωρίσιμη σε όλους, ποτέ δεν ήταν άνθρωπος που ήθελε αυτή τη μεγάλη προβολή!

Γι΄ αυτό εξάλλου προσπαθεί να κρατάει τις προσωπικές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο αυτό είναι εφικτό.

Τραγικές ώρες για την Ζέτα Μακρυπούλια! Σκέφτηκε μέχρι και να...

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια είχε σκεφτεί μέχρι και να τα παρατήσει, καθώς το τίμημα της αναγνωρισιμότητας ήταν πολύ μεγάλο!

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Υπάρχουν στιγμές που έρχεται στο μυαλό μου να τα παρατήσω είτε λόγω υπερβολικής κούρασης, είτε από τον διαφορετικό κόσμο που είδα πολλές φορές να υπάρχει στη δουλειά από ότι είμαι εγώ.

Και εκεί κάπου δεν αντέχεις γιατί παρατηρείς ότι δεν συμβαδίζεις. Ποτέ όμως δεν το βροντοφώναξα. Ευτυχώς το πείσμα και η αντοχή μου είναι πιο μεγάλα από το να πω δεν αντέχω, τα παρατάω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share