Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βαρύ» πένθος για τον Γιώργο Παπαδάκη

Η απώλεια που «τσάκισε» τον παρουσιαστή

22 Απριλίου 2021 09:15
«Βαρύ» πένθος για τον Γιώργο Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βαρύ» πένθος βίωσε πρόσφατα ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είχε λυγίσει στον τηλεοπτικό αέρα, όντας έντονα συγκινημένος για τον χαμό ενός καλού του φίλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που πρόσφατα είδε τον ερχομό ενός παιδιού να του φέρνει χαρά, είχε εκφράσει τη θλίψη του για τον χαμό του Γιώργου Καραϊβάζ, με τον ίδιο και τη Ρίτσα Μπιζόγλη να μην μπορούν σχεδόν να μιλήσουν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 από το θρήνο για τη δολοφονία του αγαπημένου τους συναδέλφου.

Γιώργος Παπαδάκης: Η θλίψη του για το θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ

Στη διάρκεια των ρεπορτάζ, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε συγκινημένος μία μικρή αναφορά στον αδικοχαμένο δημοσιογράφο, με την παρουσιάστρια Ρίτσα Μπιζόγλη να μην μπορεί να μιλήσει: «Μια τελευταία κουβέντα, αν μου επιτρέπεις γιατί δεν μπορώ να μην το πω. Έχω την εντύπωση ότι από εκεί ψηλά που βρίσκεται ο Γιώργος Καραϊβάζ, πρέπει να είναι πολύ περήφανος για το καμάρι του. Τα λόγια του γιου του με συγκλόνισαν».

Η Ρίτσα Μπιζόγλη «ράγισε» με αυτήν την αναφορά του Γιώργου Παπαδάκη και με δυσκολία μπόρεσε να αρθρώσει κάποιες λέξεις, ζητώντας συγγνώμη και πηγαίνοντας στο επόμενο θέμα.

Γιώργος Παπαδάκης: Το ύπουλο χτύπημα του καρκίνου!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας μεγάλος μαχητής! Ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί ασύλληπτα από την μοίρα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα", έχει βιώσει πολύ δύσκολα χρόνια στο παρελθόν!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει όλη του την οικογένεια από τον καρκίνο! Πατέρα, μητέρα, αδελφό και αδελφή! Τα 4 μέλη της οικογένειας του, που χτυπήθηκαν από τον καρκίνο και έφυγαν από την ζωή! Μια αρρώστια που έχει αποτελειώσει τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο!

Γιώργος Παπαδάκης: Το ύπουλο χτύπημα του καρκίνου!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, με το μεγαλείο ψυχής που τον διακατέχει, έχει μιλήσει ανοικτά γι' αυτή την δύσκολη περίοδο!

"Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share