Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Παπαδάκης - Ο ερχομός του νέου του... "παιδιού"

Το νέο βήμα που μας άφησε άφωνους!

15 Απριλίου 2021 10:05
Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Παπαδάκης - Ο ερχομός του νέου του...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ευχάριστα είναι τα νέα που "έσκασαν" για τον Γιώργο Παπαδάκη, αφού o παρουσιαστής θα κάνει νέο βήμα στα... επαγγελματικά του!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, πρόκειται να εμπλακεί στο χώρο του διαδικτύου, ετοιμάζοντας το δικό του ενημερωτικό site, το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ονομάζεται debater.gr και θα έχει έδρα το Χαλάνδρι.

Γιώργος Παπαδάκης νέο βήμα

Φυσικά, ο δημοσιογράφος θα εξακολουθεί να δίνει το καθιερωμένο ραντεβού στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Όσον αφορά στο νέο του βήμα, δηλαδή την ενημερωτική ιστοσελίδα, θα έχει στο πλευρό του ισχυρή ομάδα, με στόχο να προσθέσει την εγκυρότητα της υπογραφής του σε μια νέα προσπάθεια.

Διευθυντής ειδήσεων θα είναι ο Φοίβος Παπαδάκης, στην πρωϊνή αρχισυνταξία η Ισμήνη Λέντζου και στη βραδινή αρχισυνταξία ο Πραξιτέλης Σαραντόπουλος, μαζί με μια δυνατή ομάδα έμπειρων ρεπόρτερ και συντακτών. Το νέο ειδησεογραφικό site αναμένεται να έχει βγει στον "άερα" του διαδικτύου μεταξύ 15-20-Απριλίου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ιστορία που σίγουρα δε γνωρίζατε για τον Παπαδάκη.

Γιώργος Παπαδάκης - Λίγα λόγια για το γνωστό δημοσιογράφο

Ο Γιώργος Παπαδάκης, γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 5 Φεβρουαρίου του 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την πετυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή "Τρεις στον Αέρα" που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου. Από το 1992 και μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης "Καλημέρα Ελλάδα" έως το 2011.

Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε "Καλημέρα Ελλάδα", ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share