Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Κώστας Σπυρόπουλος: Εξαφανίζει «συκοφαντικές πληροφορίες» εναντίον του η Google

Στην αντεπίθεση ο ηθοποιός

20 Απριλίου 2021 18:21
Κώστας Σπυρόπουλος: Εξαφανίζει «συκοφαντικές πληροφορίες» εναντίον του η Google
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υποχρεωμένη να διαγράψει κάθε «συκοφαντική πληροφορία» εναντίον του Κώστα Σπυρόπουλου είναι η Google, κάτι που οφείλεται στην προσφυγή του ηθοποιού στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

Το αίτημα έγινε δεκτό στις 16 Απριλίου και μεταφέρθηκε από δικαστικό επιμελητή στην εταιρεία, με συνέπεια ο μηχανισμός παγκόσμιας αναζήτησης να χρειάζεται να αφαιρέσει τις σχετικές πληροφορίες για το σκηνοθέτη, που πρόσφατα νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση.

Κώστας Σπυρόπουλος: Διαγράφονται οι «συκοφαντικές» πληροφορίες εναντίον του

Η ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας «Νικόλαος Αγαπημός και συνεργάτες» που εκπροσωπούν τον ηθοποιό αναφέρει:

«Έχει προσφύγει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά την διαδικασία των Ασφαλιστικών μέτρων κατά της Google ζητώντας την διαγραφή όλων των αναρτήσεων που βρίσκονται αποθηκευμένες στην μηχανή αναζήτησης της Google και σχετίζονται με τις επίδικες καταγγελίες σε βάρος του εντολέως μας.

Επισημαίνεται ότι στις 13.04.2021 εκδικάστηκε αίτημα για χορήγηση προσωρινής διαταγής με περιεχόμενο να υποχρεωθεί η Google άμεσα να διαγράψει από τους συνδέσμους της όλες τις ανωτέρω συκοφαντικές πληροφορίες σε βάρος του εντολέως μας.

Η ανωτέρω αίτηση έγινε δεκτή καθ’ ολοκληρίαν με την έκδοση της προσωρινής διαταγής της 16.04.2021 από την δικαστική λειτουργό και Πρόεδρο Πρωτοδικών που εκδίκασε το σχετικό αίτημα. Με την ανωτέρω προσωρινή διαταγή υποχρεώθηκε άμεσα η Google να διαγράψει όλα τα ανωτέρω στοιχεία καθότι είναι αβάσιμα και ψευδή και προσβάλλουν την προσωπικότητα του εντολέως μας. Μάλιστα επισημαίνουμε ότι η ανωτέρω προσωρινή διαταγή αυθημερόν στις 16.04.2021 κοινοποιήθηκε στην Gοogle με κοινοποιήθηκε στην Gοogle με δικαστικό επιμελητή και με σχετική εντολή για άμεση συμμόρφωση».

Οι δικηγόροι του ηθοποιού κάνουν λόγο για «ανήθικα και χυδαία δημοσιεύματα».

«Επειδή οι χυδαίες επιθέσεις σε βάρος του εντολέως μας που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή σοβαρό πρόβλημα υγείας προσβληθείς από τον covid έχουν φτάσει στο σημείο της ανηθικότητας και της χυδαιότητας με αποτέλεσμα την ύπαρξη κακόβουλων δημοσιευμάτων και σχολίων ότι δήθεν ο εντολέας μας βρίσκεται πλασματικά στο νοσοκομείο για να αποφύγει κάποια υποτίθεται δυσάρεστη εξέλιξη δικαστική, σας διευκρινίζουμε:

Ο εντολέας μας δεν είναι υπόλογος ούτε κατηγορούμενος σε καμία ποινική ούτε αστική διαδικασία και ούτε μπορεί να καταστεί και ούτε θα καταστεί και κατά συνέπεια τα εν λόγω σχόλια και δημοσιεύματα, εκτός του ότι είναι ανήθικα και χυδαία, είναι και ψευδή και αβάσιμα και καταδεικνύουν την εμπάθεια και την εμμονή προς το πρόσωπο του εντολέως μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share