Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Εξέλιξη σοκ: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Κώστας Σπυρόπουλος!

Τραγική εξέλιξη - Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιός!

15 Απριλίου 2021 11:22
Εξέλιξη σοκ: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Κώστας Σπυρόπουλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος έχει προσβληθεί από τον ιό του κορωνοϊού.

Για πέμπτη μέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος δίνει τη δική του μάχη ενάντια στον κορονοϊό ενώ η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Ο ηθοποιός δεν έχει διασωληνωθεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης, όμως οι γιατροί κάνουν προσπάθειες να αντιμετωπίσουν την πνευμονία που έχει εμφανιστεί και του χορηγούν το μέγιστο οξυγόνο που επιτρέπεται.

Κώστας Σπυρόπουλος: Απίστευτο άδειασμα στον Ζησάκη! - «Έστηνε συναδέλφους στις πρόβες, τον έπαιρνε ο ύπνος... » (Video)

Μετά τις δηλώσεις του Ευθύμη Ζησάκη και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την παράσταση TOC TOC, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, έκανε επίσημη τοποθέτηση σχετικά με τα όσα πραγματικά διαδραματίστηκαν ανάμεσα τους

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ευθύμης δήλωσε πως κάνει πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Τοc toc» ενώ στην πρεμιέρα της παράστασης, ο ρόλος, ο οποίος θα ερμήνευε ο Ευθύμης ερμηνεύτηκε τελικά από το Νίκο Πολυδερόπουλο.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση μέσα από το Πρωινό: «Ο λόγος του καθενός είναι το παρελθόν του και οι διαδρομές του. Είμαι στο θέατρο από 10 χρονών παιδί! Πολλά χρόνια! Δεν ασχολούμαστε με αυτούς που φεύγουν αλλά με αυτούς που μένουν!

Με αυτούς που ήρθαν για να μείνουν κι αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι οι ηθοποιοί που δεν στήνουν τους συναδέλφους τους στην πρόβα είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα από χθεσινές ή προχθεσινές κρεπάλες είναι αυτοί που δεν στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι θα αργήσουν γιατί έχουν γύρισμα ενώ δεν έχουν, είναι αυτοί που ασχολούνται με τον ρόλο τους και όχι με το πώς θα κάνουν ντόρο χωρίς λόγο.»

Και πρόσθεσε: «Τι λόγο να δώσεις σε κάποιον που δεν έχει λόγο; Υπάρχει λόγος; Η παράσταση αυτή προχώρησε κρατώντας αυτούς που αξίζουν την αφοσίωσή της! Ένας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο… μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόησε σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγνώμες από «τζάμπα μάγκες»».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share