Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κούκλοι: Δείτε πρώτη φορά και τους δύο γιους του Γιώργου Παπαδάκη

Τι λέτε; Μοιάζουν;

19 Απριλίου 2021 14:32
Κούκλοι: Δείτε πρώτη φορά και τους δύο γιους του Γιώργου Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του, Τίνα Παπαδέλη παρευρέθηκαν, πριν μερικά χρόνια, στην ορκομωσία του γιου τους. Έτσι, το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε μια οικογενειακή τους φωτογραφία και σας την παρουσιάζει παρακάτω. Πού λέτε ότι μοιάζουν τα παιδιά;

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έχει αποκτήσει δύο γιους με την Τίνα, ενώ έχει έναν ακόμα γιο από τον πρώτο του γάμο. Σύσσωμη η οικογένεια είχε πάει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, όπου ο Φοίβος Παπαδάκης αποφοίτησε από τη σχολή Επικοινωνία και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Στο σημείο, να σας θυμίσουμε, ότι ο ένας του γιος κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι.

Δείτε τη φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

γιοι Γιώργου Παπαδάκη

Γιώργος Παπαδάκης - Νέο επαγγελματικό βήμα για τον παρουσιαστή

Ευχάριστα είναι τα νέα που "έσκασαν" για τον Γιώργο Παπαδάκη, αφού o παρουσιαστής θα κάνει νέο βήμα στα... επαγγελματικά του!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, πρόκειται να εμπλακεί στο χώρο του διαδικτύου, ετοιμάζοντας το δικό του ενημερωτικό site, το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ονομάζεται debater.gr και θα έχει έδρα το Χαλάνδρι.

Γιώργος Παπαδάκης νέο βήμα

Φυσικά, ο δημοσιογράφος θα εξακολουθεί να δίνει το καθιερωμένο ραντεβού στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Όσον αφορά στο νέο του βήμα, δηλαδή την ενημερωτική ιστοσελίδα, θα έχει στο πλευρό του ισχυρή ομάδα, με στόχο να προσθέσει την εγκυρότητα της υπογραφής του σε μια νέα προσπάθεια.

Διευθυντής ειδήσεων θα είναι ο Φοίβος Παπαδάκης, στην πρωϊνή αρχισυνταξία η Ισμήνη Λέντζου και στη βραδινή αρχισυνταξία ο Πραξιτέλης Σαραντόπουλος, μαζί με μια δυνατή ομάδα έμπειρων ρεπόρτερ και συντακτών. Το νέο ειδησεογραφικό site αναμένεται να έχει βγει στον "άερα" του διαδικτύου μεταξύ 15-20-Απριλίου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ιστορία που σίγουρα δε γνωρίζατε για τον Παπαδάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share