Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Παπαδάκη: Ο γιος του κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι (Video)

Πώς λέγεται το τραγούδι του;

7 Ιανουαρίου 2021 13:40
Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Παπαδάκη: Ο γιος του κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι (Video)

Ιάσονας Παπαδάκης: Ευχάριστα είναι τα νέα για τον γιο του παρουσιαστή, Γιώργο Παπαδάκη, καθώς ο γιος του Ιάσονας κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι. Ο νεαρός μίλησε στην εκπομπή του Open "Ευτυχείτε" για το πρώτο του μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Τι ανέφερε;

Λίγα λόγια από όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου ο 23χρονος Ιάσονας:

"Ετοιμάζω να κυκλοφορήσω το πρώτο μου τραγούδι τις επόμενες ημέρες μαζί με το Grey studio και με την βοήθεια τους θα κυκλοφορήσουμε ένα τραγούδι που θα λέγεται "Multi colored eyes". Τυχαία ξεκίνησα να ασχολούμαι με την μουσική. Πήρα την κιθάρα και όταν άρχισα να παίζω κάποιες συγχορδίες άρχισα να γράφω τα πρώτα μου τραγούδια. Είμαι αυτοδίδακτος." Στο σημείο, δείτε εδώ τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί

Ιάσονας Παπαδάκης: Τι είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική.

Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά. Το πρώτο μου τραγούδι το άκουσε η κοπέλα μου. Ο έρωτάς μας τότε ήταν η έμπνευσή μου. Δεν έχω σχέση τώρα, είμαι ελεύθερος και ωραίος.

Η μουσική μου έχει βάλει γυαλιά για να βλέπω τον κόσμο ξεκάθαρα. Το όνομα "Γιώργος Παπαδάκης” είναι τεράστια ασπίδα στην πλάτη μου. Είναι πολύ νωρίς η εκπομπή του πατέρα μου και δεν τη βλέπω. Θα τη δω αν είμαι σερί από το βράδυ. Για μένα είναι ο μπαμπάς μου και όχι ο Γιώργος Παπαδάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share