Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

18 Απριλίου 2021 13:06
Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε μια φωτογραφία από το σπίτι του Νίκου Χατζηνικολάου και η αλήθεια είναι ότι "μείναμε", γιατί μοιάζει με... παλάτι. Το Athensmagazine.gr έχει φωτογραφία - ντοκουμέντο από το εξωτερικό του σπιτιού.

Ένας από τους πιο πετυχημένους δημοσιογράφους - παρουσιαστές στη χώρα, είναι σίγουρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος διαθέτει μια βίλα 700 τετραγωνικών μέτρων στην Εκάλη. Είναι το "χρυσό" καταφύγιο του γνωστού δημοσιογράφου. Στο εσωτερικό της τριώροφης κατοικίας υπάρχει και ασανσέρ.

Μάλιστα, έχει ένα τεράστιο κήπο με πισίνα που εκεί χαλαρώνει μαζί με τα παιδιά του μετά το καθημερινό του πρόγραμμα. Όσο για το τι διαθέτει η βίλα; Θα πάθετε εγκεφαλικό! Διαθέτει, ασανσέρ, αλλά και μηχανική ράμπα, σαν κυλιόμενες για να φτάνουν οι επισκέπτες στην είσοδο και να μην ανεβαίνουν τα (πολλά) σκαλιά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την αποκάλυψη του δημοσιογράφου για τη σχέση του με τη σύζυγό του, πριν τη γνωρίσει.

Δείτε εξωτερική φωτογραφία της βίλας:

σπίτι Νίκου Χατζηνικολάου

Νίκος Χατζηνικολάου - Ραγδαίες αλλαγές για τον δημοσιογράφο

Άσχημα είναι τα νέα που "έσκασαν" για τον Νίκο Χατζηνικολάου, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, έρχονται ριζικές αλλαγές στον ΑΝΤ1!

Συγκεκριμένα, το κανάλι του Αμαρουσίου αλλάζει ριζικά το πρόγραμμά του και αυτό πρόκειται να επηρεάσει τον παρουσιαστή, καθώς η εκπομπή του "Ενώπιος Ενωπίω", θα... αναγκαστεί να αφήσει τη late night ζώνη της Δευτέρας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα ανανεώσει το ραντεβού του για τη μεταμεσονύκτια ζώνη του Σαββάτου.

Νίκος Χατζηνικολάου εκπομπή ΑΝΤ1

Πιο αναλυτικά, η εκπομπή του ΑΝΤ1, "Ενώπιος Ενωπίω" θα μεταδίδεται από τις 17 Απριλίου κάθε Σάββατο στις 00:15, αμέσως μετά το τέλος της "Φάρμας". Η εν λόγω αλλαγή λαμβάνει χώρα λόγω της νέας ημέρας προβολής της εκπομπής "Η φωτογραφία της ζωής μου", η οποία θα προβάλλεται τα βράδια της Δευτέρας, στην παλιά ώρα του "Ενώπιος Ενωπίω". Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι συνέβη ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Γερμανού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share