Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υρώ Μανέ: Όσα είπε για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Σαντιό Μανέ

Τελικά έχουν συγγένεια;

14 Απριλίου 2021 13:11
Υρώ Μανέ: Όσα είπε για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Σαντιό Μανέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Υρώ Μανέ καλεσμένη στην εκπομπή «The 2nigh show» με την Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Φαμίλια», αναφέρθηκε στον Σαντιό Μανέ είναι που Σενεγαλεζος ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται ως αριστερός πλάγιος μέσος για λογαριασμό της Λίβερπουλ και της Εθνική Σενεγάλης.

Η Υρώ Μανέ μίλησε για τη σχέση της με τον Σαντιό Μανέ
Συγκεκριμένα, η Υρώ Μανέ είπε: «Το Μανέ είναι το πραγματικό μου επώνυμο και ελληνικότατο». Όταν ο παρουσιαστής ανέφερε τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, η ηθοποιός πρόσθεσε με χιούμορ: «ναι, ένα σκουρόχρωμα ξαδελφάκι μου! Καταπληκτικός, υπέροχος ποδοσφαιριστής. Τον ξέρω, πως δεν τον ξέρω… Αφού μου στέλνανε φοβερά αστεία στα social media». Παράλληλα, μάθετε ποια είναι η ηλικία της γνωστής ηθοποιού.

Ενώ αποκάλυψε για την προέλευση του ονόματός της: «To επίθετο μου έρχεται η καταγωγή του από την Γαλλία. Μπορεί και ο ποδοσφαιριστής να είναι γαλλικής καταγωγής. Το επίθετο είναι από τις αποικίες. Έχει δύο περιπτώσεις. Η μία είναι πως είναι γαλλικό και η άλλη είναι, επειδή έχουμε καταγωγή από την Χίο, πως οι Γενουάτες είχαν το ιταλικό Μανέσι. Λένε, τώρα, ότι το έκοψε και υπήρχε μια σύντμηση του ονόματος και κατέληξε εκεί».

Τέλος, η Υρώ Μανέ αναφέρθηκε και στον ρόλο της στην σειρά του ΑΝΤ1 και το πώς την έπεισε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share