Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Πρίγκιπας Φίλιππος: Αποκαλύψεις από τον μπάτλερ της Νταϊάνα - «Έβγαιναν με δάκρυα στα μάτια...»

Δε δίστασε να μιλήσει για όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του

12 Απριλίου 2021 17:53
Πρίγκιπας Φίλιππος: Αποκαλύψεις από τον μπάτλερ της Νταϊάνα - «Έβγαιναν με δάκρυα στα μάτια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις για τον Πρίγκιπα Φίλιππο από τον μπάτλερ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, με τον ίδιο να δίνει τηλεοπτική συνέντευξη, έχοντας να προσφέρει... ανάμικτες πληροφορίες για τον εκλιπόντα.

Τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο πρακτικό, που «δεν άντεχε τους ανόητους», ενώ επέμεινε πως «πάντα φρόντιζε πολύ» τη βασίλισσα.

Ανέφερε ακόμη πως ο Δούκας του Εδιμβούργου, του οποίου η κηδεία θα γίνει σύντομα, μπορούσε να γίνει «τραχύς» κάποιες φορές και πως η προσέγγισή του στα πράγματα μπορούσε να κάνει και «έναν μεγάλο άντρα να κλάψει».

Πρίγκιπας Φίλιππος: Οι αποκαλύψεις του Πολ Μπάρελ μετά το θάνατό του

Ο Πολ Μπάρελ αποκάλυψε ακόμη ότι ενώ μπορούσε να είναι αποφασιστικός όσον αφορά «αυτό που ήθελε να κάνει και να πετύχει», ήταν ένας «τζέντλεμαν» όσον αφορά τη βασίλισσα.

Αναλογιζόμενος το πώς μπορεί να αισθάνεται η βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον θάνατο του επί 73 χρόνια συζύγου της, ο 62χρονος πρώην εργαζόμενος για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, είπε ότι η μονάρχης «έχει χάσει τον καπετάνιο του πλοίου της» και πως ήταν ο Φίλιππος εκείνος που κρατούσε τα ηνία του Ουίνδσορ.

«Ήταν πολύ πρακτικός, χωρίς ανοησίες και κάποιες φορές πολύ τραχύς», είπε στη συνέντευξή του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αναφέρει πως τον είχε τρομάξει κάποιες φορές. «Ήταν επιθετικός κάποιες φορές, έχω δει ολόκληρους άντρες να βγαίνουν από το δωμάτιό του με δάκρυα στα μάτια. Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήξερε πάντα την κατεύθυνση, τι ήθελε να κάνει και τι ήθελε να πετύχει».

Μιλώντας για τη σχέση της βασίλισσας με τον δούκα, είπε ότι ενώ στον Φίλιππο δεν άρεσε «η επίδειξη» γύρω από την Ελισάβετ, πάντα την έβαζε πρώτη. «Ήταν ένας πολύ πρακτικός άνθρωπος. Δεν άντεχε τοθς ανόητους, δεν του άρεσε η φασαρία».

«Ο πρίγκιπας Φίλιππος πάντα φρόντιζε τη βασίλισσα, ήταν ένας τζέντλεμαν μαζί της, της έφτιαχνε το αγαπημένο της Martini το βράδυ. Περνούσαν πολύ χρόνο μαζί».

Η Ελισάβετ πάλι «παρέμενε πάντα ψύχραιμη» ακόμη και όταν ο Φίλιππος έχανε την ψυχραιμία του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share