Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Στον εισαγγελέα δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός ως ύποπτος για βιασμό και δύο απόπειρες!

Ραγδαίες εξελίξεις για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

2 Απριλίου 2021 18:53
Στον εισαγγελέα δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός ως ύποπτος για βιασμό και δύο απόπειρες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενώπιον του Εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί γνωστός Έλληνας ηθοποιός που δέχθηκε σωρεία καταγγελιών για βιασμό και απόπειρες βιασμού, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για τις αξιόποινες πράξεις του. Την ίδια στιγμή οι καταγγελίες για απόπειρες βιασμού στον χώρο του θεάτρου όλο και αυξάνονται.

Ο ηθοποιός έχει κληθεί για να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και θα ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει τις εξηγήσεις του.

Στον εισαγγελέα δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός ως ύποπτος για βιασμό

Οι καταγγελίες για τις οποίες θα απαντήσει στον Εισαγγελέα ο ηθοποιός

Ειδικότερα, ο ηθοποιός καλείται να δώσει εξηγήσεις, μία πράξη βιασμού η οποία χρονολογείται το 2008 και δύο πράξεις απόπειρας βιασμού, οι οποίες χρονολογούνται το 2010 και το 2014.

Η πρώτη καταγγελία που έγινε το 2008 αφορά μία κατάθεση για βιασμό από τον πρωταγωνιστεί μέσα στο θέατρο. Στην καταγγελία του 2010, η καταγγέλλουσα αναφέρει πως βρέθηκε στο καμαρίνι του για να συζητήσουν για ένα ρόλο και εκείνος της επιτέθηκε, ρίχνοντάς την στον καναπέ και επιχειρώντας να την βιάσει

Τέλος, η καταγγέλλουσα για το 2014 αναφέρει πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον κωμικό ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητο.

Αποκαλυπτική η Ταμίλα Κουλίεβα: "Είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς τρομοκρατίας στον θίασο"

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί κάνουν αποκαλύψεις για τα περιστατικά που υπάρχουν με την τελευταία να την κάνει η Ταμίλα Κουλίεβα.

Σημειώνεται ότι ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς μέσα από συνέντευξη του έδωσε ηχηρό μήνυμα για το ότι οι γυναίκες πρέπει "να αντιδράσουν σήμερα".

Μεγάλες αποκαλύψεις από την ηθοποιό.

Καταγγελίες: Τι αποκάλυψη η Ταμίλα Κουλίεβα

Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε στο Πρώτο Θέμα για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και αποκαλύπτει και την δική της εμπειρία με σκηνοθέτη.

Οι αποκαλύψεις της Ταμίλα Κουλίεβα

Η Ταμίλα, λοιπόν, έπεσε πάνω σε περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης;

Όχι, δεν έχω βρεθεί προσωπικά. Έχω αναφερθεί σε ένα περιστατικό που μπορώ να το κατατάξω στην κατηγορία του μπούλινγκ.

Ποιο ήταν;

Δεν θέλω να το πω γιατί το έλυσα επιτόπου. Λυπάμαι τον άνθρωπο αυτόν. Είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς τρομοκρατίας στον θίασο. Πολύ κακή συμπεριφορά πάνω στην σκηνή. Κι εγώ δεν τα σηκώνω αυτά… Έχω μάθει κι εκπαιδευτεί εντελώς διαφορετικά. Στην Ελλάδα ήρθα με άλλες αποσκευές. Επομένως και ως ηθοποιός αλλά και ως χαρακτήρας δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές. Είναι θέμα χαρακτήρα.

Άλλοι όμως τα ανέχονται.

Είναι θέμα χαρακτήρα. Όμως τι σχέση έχουν όλα αυτά με την τέχνη; Καμία. Εγώ προσωπικά, αν διακρίνω σε μια δουλειά ότι αυτό που γίνεται στη σκηνή δεν έχει σχέση με το θέατρο και την υποκριτική, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, και δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε μια τέτοια συνεργασία, τότε παίρνω το καπελάκι μου και adios amigos. Το έχω κάνει κάποιες φορές.

Η γνωστή και σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι πέρασε κορωνοϊό όσο βρισκόταν στην Μόσχα, αλλά με ελαφρά συμπτώματα.

Από θιάσους;

Από θιάσους. Είχα φύγει και από μία υποψήφια παράσταση του Εθνικού θεάτρου.

Λένε οι επαϊοντες ότι στη Μέθοδο Στανισλάφσκι του Actor’s Studio της Νέας Υόρκης, όπου φοίτησαν ονόματα όπως ο Μπράντο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η επιθετικότητα και η βία είναι απαραίτητα στοιχεία του παιχνΙδιού.

Μα τι είναι αυτά τα πράγματα! Σαν να μου λες ότι ένας μουσικός ή ένας χορευτής μπαλέτου ή ένας αθλητής προπονούνται ή προετοιμάζονται για την παράσταση με όργανο τη βία!

Μα έτσι λένε!

Γνωρίζω ότι το Actor’s Studio βασίζεται στη ρωσική σχολή. Άλλο πράγμα η πειθαρχία και εντελώς αλλιώτικο η βία. Αυτή είναι η ρωσική σχολή. Μακριά η βία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share