Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Νικολάου: «Δεν έχω να κρύψω κάτι» - Τι λέει ο ηθοποιός για τις φημολογούμενες καταγγελίες εναντίον του (Video)

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο ακούγονται τώρα όλα αυτά»

17 Μαρτίου 2021 12:18
Νίκος Νικολάου: «Δεν έχω να κρύψω κάτι» - Τι λέει ο ηθοποιός για τις φημολογούμενες καταγγελίες εναντίον του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που φέρεται να έχουν γίνει εις βάρος του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων πριν από μερικές μέρες όταν ένα δημοσίευμα ανέφερε πως υπάρχουν καταγγελίες για εκείνον για σεξουαλική παρενόχληση και πως το Mega έχει αποφασίσει να τον απομακρύνει από τη σειρά Έξαψη.

Λίγες μέρες μετά ακολούθησε η παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή του Κεντρικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος μέχρι να διευθετηθεί η κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Νίκου Νικολάου για τις καταγγελίες

«Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε να κρυφτώ από κάτι, γι' αυτό απαντώ και μπορώ να μιλήσω για ό,τι με αφορά. Δεν ξέρω τι κρύβει όλο αυτό και δεν θέλω να χαρακτηρίσω κάτι πριν το διαπιστώσω.

Εγώ ανέβηκα στο ΚΘΒΕ ως ηθοποιός το 2013, έκτοτε βρίσκομαι στο ΚΘΒΕ και τον τελευταίο χρόνο είμαι στη θέση του αναπληρωτή καλλιτεχνικού διευθυντή, που αποφασίσαμε και με το Υπουργείο να έχω μια αναστολή ώστε να διευκρινιστεί το θέμα.

Είναι κάτι που το ήθελα γιατί δεν γίνεται να ακούγονται διάφορα πράγματα για έναν άνθρωπο και εγώ να κάνω τη δουλειά μου απερίσπαστος», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο Me Too και την υπόθεση Λιγνάδη, είπε: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο ακούγονται τώρα όλα αυτά, πως όλοι κάτι ήξεραν, όλοι κάτι άκουγαν, αν ένας άνθρωπος έχει μια ιδιαίτερη προσωπική ζωή την οποία δεν μπορείς να την ξέρεις και σου έρχεται ως φήμη, δεν είσαι εσύ που μπορείς να την κρίνεις. Εγώ δεν ήξερα όλα αυτά που ακούγονται και μένει να κριθούν στο Δικαστήριο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share