Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Μαρίνα Πατούλη: "Ο Γιώργος εξαφανίστηκε! Μου ανακοίνωσε πως θέλει να μείνει μόνος"

"Δεν ξέρω τι έχω κάνει κι αν έχω κάνει κάτι!"

22 Μαρτίου 2021 11:18
Μαρίνα Πατούλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη, το πρωί της Δευτέρας 22/3, μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, εμφανώς θλιμμένη στην πρωινή εκπομπή "Ευτυχείτε". Τι ανέφερε για τον Γιώργο Πατούλη;

Συγκεκριμένα, μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr που ανέφερε το χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου, ακολούθησε μια σειρά απίστευτων αποκαλύψεων για τη σχέση τους.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

"Καμία γυναίκα να μην ζήσει αυτό που περνάω εγώ. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι όσα βλέπω μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του, δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία, παρά τις προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και δυόμιση μήνες να επικοινωνήσω μαζί του, απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμα και στα μηνύματα. Δεν ξέρω τι έχω κάνει κι αν έχω κάνει κάτι, απλά εξαφανίστηκε.

Δεν ξέρω καν που μένει, δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά. Τον έχω καλέσει να τα συζητήσουμε και με ειδικούς για να διαχειριστούμε και να πάρουμε κοινές αποφάσεις όσον αφορά το παιδί μας και δεν μου απαντάει καν. Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε πως θέλει να μείνει μόνος του να έχει την ψυχική του ηρεμία.

Δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω το παιδί, έχω στραφεί σε ειδικούς οι οποίοι ζητούν την έγκριση του πατέρα για να προχωρήσουν στις συγκεκριμένες συνεδρίες και δεν μου στέλνει ούτε την έγκριση ούτε κάποια απάντηση."

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης - Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα καλοκαίρι στην Πάρο, όταν ο Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας. Εκείνος όταν την είδε την απηύθυνε το λόγο στα γερμανικά, εκείνη τον ειρωνεύτηκε και ξεκίνησε το ειδύλλιο τους. Δεν πέρασε αρκετός καιρός και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και το 1992 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ούσα παντρεμένη με τον Γιώργο Πατούλη, έναν πολύ ισχυρό άνδρα στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον κόσμο της υγείας, η Μαρίνα Πατούλη δεν έπαψε στιγμή να εργάζεται σκληρά και να εμπλουτίζει το βιογραφικό της. Έχει εργαστεί χρόνια ως φιλόλογος τόσο σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία όσο και σε φροντιστήρια.

Πατούλης χωρισμός

Αντικείμενο της εξειδίκευσής της είναι η διδασκαλία κειμένων της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και Λατινικής Φιλολογίας. Εκτός από την ενασχόλησή της με τα φιλολογικά, η Μαρίνα Πατούλη έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της ΑΣΠΑΙΤΕ, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης, μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου» και μέλος άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως «Η Μέριμνα του Γήρατος», ο «Σύλλογος Αλκυονίδες» και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Τον Οκτώβριο δυστυχώς βίωσαν μια τραγωδία, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Πατούλη, Πόπη Πατούλη μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share