Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βυθίστηκε» στο πένθος ο Γιώργος Πατούλης

Πέθανε η μητέρα του

14 Οκτωβρίου 2020 16:40
«Βυθίστηκε» στο πένθος ο Γιώργος Πατούλης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στο πένθος «βυθίστηκε» ο Γιώργος Πατούλης, καθώς πέθανε η μητέρα του, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής μέσω των social media.

Η εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σε κλειστό κύκλο αύριο Πέμπτη, στις 13.00 μμ, στην Παναγίτσα στο Μαρούσι, ενώ πρόσφατα είχαν υπάρξει στιγμές αγωνίας στην οικογένειά του, με τη σύζυγο του κ. Πατούλη να πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα του ήταν στο Ζάππειο την ημέρα της ορκωμοσίας του ως νέου περιφερειάρχη Αττικής.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Πατούλης έγραψε: «Σε σένα χρωστάω την πρώτη μου ανάσα. Εσύ μου έμαθες να αγαπώ τη δουλειά, να εκτιμώ την ευγένεια, να υπηρετώ τον συνάνθρωπό μου. Σε σένα οφείλω τη ζωή μου όλη. Δίπλα μου από τις πρώτες εικόνες της ζωής μου, πάντα περήφανος για σένα, σε θυμάμαι να μεγαλώνεις μόνη σου δύο γιους και να μας κάνεις σωστούς και χρήσιμους ανθρώπους. Ήσουν πάντα ο άγγελός μου. Καλό ταξίδι ηρωΐδα μάνα μου. Καλό Παράδεισο».

Σε σένα χρωστάω την πρώτη μου ανάσα. Εσύ μου έμαθες να αγαπώ τη δουλειά, να εκτιμώ την ευγένεια, να υπηρετώ τον...

Posted by Giorgos Patoulis on Wednesday, October 14, 2020

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Αύγουστο του 2019 στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Γιώργος Πατούλης είχε αποκαλέσει ηρωίδα τη μητέρα του, λέγοντας ότι τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η μητέρα του όμως έκανε τα πάντα για να σπουδάσουν τα παιδιά της.

«Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Περάσαμε δυσκολίες πολλές, αλλά ήμασταν ενωμένοι. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου ζούσαμε σε ένα σπίτι 25 τετραγωνικών. Είχαμε, όμως, μια ηρωίδα μάνα, την κυρία Πόπη, η οποία έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να σπουδάσουμε» είχε πει χαρακτηριστικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share