Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Πατούλης: Η απάντηση στα δημοσιεύματα χωρισμού με την Μαρίνα Πατούλη - «Δεν θα ήθελα να...» (Video)

Η αντίδραση του για όλα αυτά που ακούγονται

20 Μαρτίου 2021 19:02
Γιώργος Πατούλης: Η απάντηση στα δημοσιεύματα χωρισμού με την Μαρίνα Πατούλη - «Δεν θα ήθελα να...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρίση στον γάμο τους περνάνε ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη τον τελευταίο καιρό, με την είδηση να επιβεβαιώνεται από τους ίδιους. Η Μαρίνα Πατούλη εξομολογήθηκε ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος, όμως παραμένει στο σπίτι της μαζί με τον γιο της. Από την άλλη, ο Γιώργος Πατούλης απέχει από το να τοποθετηθεί δημόσια για τον γάμο τους.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου αποκάλυψε πως επικοινώνησε μαζί του και εκείνος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα. Συγκεκριμένα είπε:

"Όλο το βράδυ κάνουμε αγώνα για τα κρεβάτια στις ΜΕΘ και για όλο αυτό που ζούμε στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό και δίνω τον αγώνα μου. Τα δικά μας θέματα είναι δικά μας, είναι προσωπικά και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τίποτα”.

Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης - Η γνωριμία, ο έρωτας και ο γάμος

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα καλοκαίρι στην Πάρο, όταν ο Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας. Εκείνος όταν την είδε την απηύθυνε το λόγο στα γερμανικά, εκείνη τον ειρωνεύτηκε και ξεκίνησε το ειδύλλιο τους. Δεν πέρασε αρκετός καιρός και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και το 1992 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ούσα παντρεμένη με τον Γιώργο Πατούλη, έναν πολύ ισχυρό άνδρα στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον κόσμο της υγείας, η Μαρίνα Πατούλη δεν έπαψε στιγμή να εργάζεται σκληρά και να εμπλουτίζει το βιογραφικό της. Έχει εργαστεί χρόνια ως φιλόλογος τόσο σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία όσο και σε φροντιστήρια.

Πατούλης χωρισμός

Αντικείμενο της εξειδίκευσής της είναι η διδασκαλία κειμένων της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και Λατινικής Φιλολογίας. Εκτός από την ενασχόλησή της με τα φιλολογικά, η Μαρίνα Πατούλη έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της ΑΣΠΑΙΤΕ, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης, μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου» και μέλος άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως «Η Μέριμνα του Γήρατος», ο «Σύλλογος Αλκυονίδες» και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Τον Οκτώβριο δυστυχώς βίωσαν μια τραγωδία, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Πατούλη, Πόπη Πατούλη μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share