Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Δύσκολες στιγμές για την Ναταλία Γερμανού - Αποκάλυψη «βόμβα» της παρουσιάστριας (Video)

Τι συνέβη;

6 Μαρτίου 2021 15:23
Δύσκολες στιγμές για την Ναταλία Γερμανού - Αποκάλυψη «βόμβα» της παρουσιάστριας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στον αέρα του «Καλύτερα Δε Γίνεται» πως την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε ένα εξώδικο, το οποίο ήταν μάλιστα ονομαστικό. Η παρέα της μεσημεριανής εκπομπής σχολίαζε την κόντρα και τις κατηγορίες ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση.

Με αφορμή αυτή την συζήτηση, η παρουσιάστρια επισήμανε πως η υπόθεση χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό γιατί αφορά ένα πρώην ζευγάρι που έχει και ένα μικρό παιδί.

Αμέσως μετά, τόνισε πως η ίδια αλλά και η ομάδα της πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί, μιας και αναφέρονται στην ενδοοικογενειακή βία, καθώς ο ALPHA έχει θέσει κάποια όρια και έχει αποφασίσει να κρατάει κάποιες αποστάσεις σε τέτοιου είδους θέματα και να τηρεί όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να τηρηθούν όλα στο πλαίσιο του νόμου.

Ναταλία Γερμανού

Όταν ειπώθηκε πως η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που κάνει την αλήθεια να λάμψει, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε ένα ονομαστικό εξώδικο, χωρίς όμως να προχωρά σε λεπτομέρειες.

Οργισμένη η Ναταλία Γερμανού - Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής

H Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής, ξεκίνησε με την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη το «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Παρουσίασε, μάλιστα, ένα απόσπασμα από παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνιση του καλλιτέχνη στο «Όλα» στην οποία μιλούσε για την κτητικότητα που αγαπά στον έρωτα.

Τότε, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μέσα σε όλα πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

Ναταλία Γερμανού

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού δεν μάσησε τα λόγια της! «Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το «τα θέλω όλα» θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το «τα θέλω όλα» να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά»

«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης» τόνισε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share