Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης!

Ραγδαίες εξελίξεις

20 Φεβρουαρίου 2021 19:14
Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χειμαρρώδεις είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του open , ο σκηνοθέτης συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα, στις 15:45, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μεταβεί, αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του, όπου και ενημερώθηκε ότι δεν είχε εκδοθεί τότε ένταλμα σε βάρος του.

Το ένταλμα αφορά βιασμό κατά συρροή και του έχει ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα αυτό. Υπάρχουν πλήθος μαρτυρικών καταθέσεων οι οποίες «δένουν» το αδίκημα.

Αποκάλυψη «βόμβα» Πάνου Σκουρολιάκου για Μενδώνη και Λιγνάδη: «Πίσω από μια κλειστή πόρτα...»

Ο Πάνος Σκουρολιάκος, τομεάρχης Πολισμού του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε σε όσα του καταλόγισε η Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη, μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα, σήμερα 20/2 το πρωί.

Η Υπουργός πολιτισμού στη συνέντευξη που έδωσε, μεταξύ άλλων διερωτήθηκε αν ο κ. Σκουρολιάκος, γνώριζε «για τον βίο και πολιτεία του κ. Λιγνάδη από κουτσομπολιά και φήμες και το απέκρυπτε»

Η απάντηση του Σκουριολάκου στην Μενδώνη

«Απάντησα στην κυρία Λίνα Μενδώνη, ότι τη δουλειά μου δεν την κάνω με φήμες και κουτσομπολιά. Δεν διόρισα εγώ τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ακούμε χιλιάδες πράγματα καθημερινά. Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε στον εισαγγελέα», τόνισε ο γνωστός πολιτικός και ηθοποιός για το θέμα

«Αυτός που πήρε την απόφαση να διορίσει τον κ. Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό πρέπει να απαντήσει. Και ο πολιτικός προϊστάμενος της κ. Μενδώνη. “Η Λίνα Μενδώνη, διόρισε τον κ. Λιγνάδη πίσω από μια κλειστή πόρτα», συμπλήρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share