Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Ανατριχιάζει ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της»

Τα «πυρά» του για τον Αλέξη Κούγια

5 Μαρτίου 2021 10:26
Ανατριχιάζει ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς έσωσε τη ζωή μιας ηθοποιού, που βρήκε ημιθανή στο σπίτι της.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που αναφέρθηκε και στις νέες καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ και αναφέρθηκε σε όλα όσα απασχολούν τον κλάδο των ηθοποιών τόσο λόγω της πανδημίας όσο και με τις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μάλιστα, «λύγισε» όταν μίλησε για την βοήθεια που πρόσφερε σε μια ηθοποιό και αγαπημένη φίλη του, ενώ άφησε τα δικά του «πυρά» προς τον Αλέξη Κούγια, τονίζοντας πως δε θα έπρεπε να προχωρά σε επιθέσεις χωρίς πρώτα να σκέφτεται τα συναισθήματα των ατόμων, στα οποία καταφέρεται.

Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για την ημιθανή ηθοποιό

«Από την αρχή της πανδημίας είμαι από το πρωί ως το βράδυ έξω, προσέχοντας πάρα πολύ, για να μοιράζω τρόφιμα, να διοργανώνω τις φιλανθρωπικές δράσεις του ταμείου αλληλοβοηθείας, να πουλάω σπίτι σπίτι το ημερολόγιο του σωματείου για να μαζέψουμε λεφτά, να βοηθάω τους γεροντότερους ηθοποιούς οι οποίοι είναι τώρα ειναι και στα γηροκομεία και δεν μπορώ να πάω να τους βρω. Να σκεφτείτε ότι βρήκα ηθοποιό ημιθανή στο σπίτι της και κατάφερα να την πάμε σε γηροκομείο γιατί θα είχε πεθάνει».

«Ήταν μόνη της μέσα στο σπίτι και επειδή ανησύχησα, γιατί πέντε μέρες δεν απαντούσε, την πρόλαβα», πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή ο γνωστός ηθοποιός επιδιώκοντας μια παύση. «Τέλος πάντων… Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν δέχομαι κανείς να παίζει με το συναίσθημα μου. Κανείς. Για αυτό και ο κύριος συνήγορος, αυτός που εύκολα καταδικάζει ανθρώπους, τώρα εμένα και τον Καπουτζίδη και δεν ξέρουμε και ποιον άλλον θα καταδικάσει, καλό θα είναι να σκεφτεί πριν αρχίσει να τα κάνει αυτά τα πράγματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share