Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη - Σοκ από τον Σπύρο Μπιμπίλα: "Ήρθαν και άλλες καταγγελίες για τον Λιγνάδη" (video)

Ήταν αναμενόμενο να γίνει

27 Φεβρουαρίου 2021 21:14
Αποκάλυψη - Σοκ από τον Σπύρο Μπιμπίλα:

Σπύρος Μπιμπίλας: Συνεχίζονται οι καταγγελίες που γίνονται από τους ηθοποιούς σχετικά με την παρενόχληση που είχαν υποστεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολη και συγκεκριμένα στην πτέρυγα των βιαστών όπου βρίσκονται και άλλα άτομα.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες.

Σοκάρει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι ανέφερε ο ηθοποιός

Ειδικότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Κάτι τρέχει με τη Μαριόν” και μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δεχτεί στο ΣΕΗ αλλά και για την σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Πρόσφατα μάλιστα ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε και στον Δημήτρη Λιγνάδη που τον χαρακτήρισε «μέτριο ηθοποιό».

“Κανείς δεν το περίμενε. Είναι μία μεγάλη έκπληξη. Αυτό συσπείρωσε όλους τους ηθοποιούς και ακόμα και ο τελευταίος που δεν είχε γραφτεί στο Σωματείο γράφεται για να δείξει τη συμπαράστασή του στο βαλλόμενο Σωματείο μας, το οποίο ενεπλάκη σε κάτι απρόβλεπτα. Το Σωματείο κάνει καλά τη δουλειά του δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Εγώ είμαι ένας πρόεδρος που έχω προκύψει από εκλογές, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.

Είμαι ένας εντάξει άνθρωπος και δε είχα επαφή με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Από τότε που δουλεύαμε στην ΕΡΤ, στα Στρουμφάκια, συναντηθήκαμε ξανά τώρα εγώ ως πρόεδρος του ΣΕΗ και εκείνος ως καλλιτεχνικός διευθυντής το Εθνικού για να συνυπογράψουμε τη συλλογική σύμβαση του Εθνικού Θεάτρου για τους βαλλόμενους ηθοποιούς που είχαν μείνει χωρίς σύμβαση. Όλα αυτά τα 40 χρόνια λέγαμε ένα γεια, αν συναντιόμασταν σε κάποια πρεμιέρα.

Αποκαλυπτικός ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Αφού μας το ζήτησε η εισαγγελία ήμασταν υποχρεωμένοι να δώσουμε το φάκελο με τις καταγγελίες. Να θυμίσω ότι οι αρχικές καταγγελίες για τον κύριο Λιγνάδη δεν προήλθαν από το ΣΕΗ, προήλθαν απέξω. Αυτές οι καταγγελίες δεν έχουν έρθει σε εμάς, άλλες είναι αυτές που έχουν φτάσει σε εμάς. Δεν έγινε κάποιος πόλεμος από το Σωματείο και δεν είχαμε και λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Από τη στιγμή που οι άνθρωποι θέλουν να καταγγείλουν ορισμένα πράγματα, το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει να δέχεται κάποιες καταγγελίες δεν μπορούμε να πούμε όμως πόσες. Υπάρχει εχεμύθεια. Αυτό που θέλουμε είναι οι ηθοποιοί που θέλουν να μιλήσουν και φοβούνται να έρθουν στο Σωματείο, που βοηθά στο να γίνει μία κάθαρση στο χώρο μας και να προστατευτούν όλοι οι άνθρωποι.

Στο χώρο μας παίζονται και παιχνίδια εξουσίας, οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από δουλειά, έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση και γινόντουσαν θύματα εκμετάλλευσης. Είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διορθωθούν τα πράγματα. Το σύνολο των ηθοποιών δεν δουλεύει. Ήρθε η ώρα να βγει κάτι που βασάνιζε ανθρώπους για 30 χρόνια”, ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share