Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επιτέλους κάποιος το έκανε: Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παρατήρησε γυναίκα στο μετρό επειδή… μύριζε η μασχάλη της

Ένας ολόκληρος λαός που έχει δεινοπαθήσει τα καλοκαίρια τον χειροκροτά...

2 Μαρτίου 2021 19:29
Επιτέλους κάποιος το έκανε: Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παρατήρησε γυναίκα στο μετρό επειδή… μύριζε η μασχάλη της
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πολλοί έχουμε παραπονεθεί για τους συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν προσέχουν ιδιαίτερα τον εαυτό τους και… μυρίζουν στα ΜΜΜ, αλλά ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραδέχθηκε, ότι το έχει κάνει μιλώντας ευθέως σε μια γυναίκα στο μετρό, εξαιτίας της μασχάλης της.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις παρατηρήσεις που κάνει σε ανθρώπους στο δρόμο, ειδικά για τη μάσκα τώρα εν μέσω κορωνοϊού, με τον ίδιο πρόσφατα να «ξεσπά» για τις καταγγελίες.

Γιώργος Γιαννόπουλος: Το... κράξιμο σε γυναίκα στο μετρό για τη μασχάλη της

«Έγινα αθλητικός στα γεράματα. Περνάω την καραντίνα στην Καλαμάτα. Τρέχω 10 χιλιόμετρα, έχω αυτοσχέδιο γυμναστήριο και κολυμπάω 45 λεπτά. Με ενοχλεί στους ανθρώπους η χαζομάρα. Βάζω χέρι σε αυτούς που δεν φοράνε μάσκα στο δρόμο», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω κάνει παρατήρηση σε μια γυναίκα στο μετρό επειδή μύριζε η μασχάλη της. Δεν μου λείπει η αγκαλιά του κόσμου. Ερχόντουσαν 50 άτομα μετά την παράσταση και με αγκάλιαζαν, άλλοι με την… ιδρωτίλα τους. Με έχουν προσεγγίσει γυναίκες για να τις βοηθήσω επαγγελματικά».

«Αντί για τη λέξη σ@ξ θα μπορούσαμε…» - Σάλος με ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Σάλος είχε επικρατήσει με ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο οποίος μίλησε για το θέμα της χρήσης της ελληνικής γλώσσας, τονίζοντας πως θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε άλλη λέξη από το σ@ξ.

O Γιώργος Γιαννόπουλος είναι ένας πετυχημένος ηθοποιός τον οποίο για αρκετά χρόνια τον είχε κερδίσει το θέατρο, ωστόσο, είναι πιο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Πεθαίνω για σένα», «Μαύρα Μεσάνυχτα», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Κόκκινος Κύκλος» και «Κωνσταντίνου και Ελένης», όμως η πιο γνωστή του συμμετοχή είναι στην κωμική τηλεοπτική σειρά «Το σόι σου».

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός ασχολείται και με τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ηλιούπολης.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Happy Day», μεταξύ άλλων μίλησε και για την δραστηριοποίηση του αυτή.

«Στο Δήμο Ηλιούπολης που είμαι δημοτικός σύμβουλος λέω στους πολίτες να προσέχουν, να μη ζητάνε μόνο. Σε αυτή τη ζωή ήρθα για να δώσω αγάπη. Έχω πάρει πολλή αγάπη από την αδερφούλα μου, την Αγγελική που είχε σύνδρομο down. “Έφυγε” πριν δύο χρόνια.

Στην ερώτηση ποια συμπεριφορά θα τον ενοχλήσει πολύ αν δει έξω στον δρόμο ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε πως «με ενοχλεί όταν ξεπαρκάρω και μου κολλάνε από πίσω. Ας είμαστε ευγενείς. Ο ελληνικός λαός δεν είναι ευγενικός, μας έχουν επηρεάσει τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Χάρηκα που ο Πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχουν ψεκασμένοι, για τον κορωνοϊό. Τώρα που δεν δουλεύω περπατάω πολύ. Στους ανθρώπους που βλέπω χωρίς μάσκα κάνω παρατήρηση.» είπε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος μάλιστα θεωρεί πως ο κόσμος και η κοινωνία θα γίνει καλύτερος όταν ο άνθρωπος απελευθερωθεί.

«Οι λέξεις που χρειάζονται μπιπ να μη λέγονται μόνο τα μεσάνυχτα. Να μην είμαστε κουτοπόνηροι. Λέμε τη λέξη σεξ που είναι αμερικάνικη και την περνάμε. Αν πούμε τη λέξη “γ@μ@ω” απαγορεύεται. Είναι ντροπή αυτό για την ελληνική γλώσσα, για την ιστορία αυτής της χώρας»

Θυμηθείτε τη συμμετοχή του στη σειρά του ΑΝΤ1:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share