Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη σοκ από την Πέμη Ζούνη: "Έχω υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης" (video)

"Αυτά που μαθαίνουμε οι περισσότεροι δεν τα γνωρίζαμε"

1 Μαρτίου 2021 16:21
Αποκάλυψη σοκ από την Πέμη Ζούνη:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί μιλούν για όσα έχουν περάσει στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξη του μίλησε για τις καταγγελίες που υπάρχουν αλλά και γενικά για τον χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα η Πέμη Ζούνη έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ όπου και αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν

Μεγάλη αποκάλυψη.

Καταγγελίες: Η σοκαριστική αποκάλυψη της Πέμη Ζούνη

Ειδικότερα αν και όπως ομολόγησε η Πέμη Ζούνη, είναι τυχερή και δεν έχει κακές εμπειρίες από την μεγάλη της πορεία στο θέατρο, εντούτοις υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Συνέβη πριν να ξεκινήσω το θέατρο σε πολύ τρυφερή ηλικία. Αντέδρασα και το θέμα τέλειωσε εκεί» αποκάλυψε, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις». Η Πέμη Ζούνη υποστήριξε πάντως ότι τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο, αλλά παντού για αυτό και οι γονείς πρέπει να θωρακίζουν τις προσωπικότητες των παιδιών τους.

Όσο για τα παιδιά που ξεκινούν τώρα να ασχολούνται με το θέατρο συμβούλεψε ότι πρέπει να είναι δυνατά και να μην παρασύρονται από τα φώτα του θεάματος. Σε ό,τι αφορά τις υποθέσεις κακοποίησης και σεξουαλικής παρενόχλησης που συγκλονίζουν τις τελευταίες εβδομάδες το πανελλήνιο, η Πέμη Ζούνη ανέφερε ότι «άλλο θέμα είναι να είναι κάποιος κακότροπος ή εξουσιαστικός, αυτό το αντιμετωπίζεις ανάλογα με το χαρακτήρα σου», είπε και πρόσθεσε «αυτό από τη διαστροφή ή την αρρώστια έχει μεγάλη διαφορά. Αυτά που μαθαίνουμε οι περισσότεροι δεν τα γνωρίζαμε».

«Καταλύτης για όλα είναι ο σεβασμός. Επιλύει όλα τα ζητήματα, αλλά που να βρεθεί», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:

Ξέσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης: "Όλα τα «άρρωστα» καθεστώτα έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσουν"

Σάκης Τανιμανίδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που επικρατούν στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς που έχουν υποστεί παρενόχληση.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Χαλκιάς μέσα από συνέντευξη του αποκάλυψε σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι όλα υπάρχουν εναντίον του τα άκουγαν ως φήμες τόσα χρόνια.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τις καταγγελίες που υπάρχουν στο χώρο του θεάτρου αλλά και δηλώνει την υποστήριξη του στα άτομα που τις έχουν κάνει.

Ξέσπασε ο παρουσιαστής.

Σάκης Τανιμανίδης: Το ξέσπασμα του παρουσιαστή

Ειδικότερα ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξή του στην Real λίγο πριν την πρεμιέρα της Φάρμας, μίλησε για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών και χαρακτήρισε «άρρωστα» καθεστώτα, τις άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο.

Oι απόψεις του Σάκη Τανιμάνίδη για τις καταγγελίες στο θέατρο

"Υπάρχει ένα τσουνάμι καταγγελιών από τον χώρο του αθλητισμού, του θεάτρου κ.α. Άγριες συμπεριφορές, παρενοχλήσεις κλπ. Πως το βρίσκεις που επιτέλους ανοίγουν τα στόματα;

Το βρίσκω λυτρωτικό! Φτάνει πια με τις συμπεριφορές τέτοιου είδους, όπου άνθρωποι σε θέση εξουσίας εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους διαστροφές.

Το «έλα από το σπίτι μου να διαβάσεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που σκέφτομαι για εσένα», «είσαι καλή αθλήτρια, κάνε αυτό που σου λέω και θα πας μπροστά», «πέρνα από το ακαδημαϊκό μου γραφείο να συζητήσουμε το πως μπορείς να περάσεις το μάθημα» και άλλες παρόμοιες συμπεριφορές, που ήταν κοινό μυστικό για κάποιους για πολλά χρόνια, έπρεπε να σταματήσουν. Και όπως όλα τα «άρρωστα» καθεστώτα έτσι κι αυτό χρειαζόταν μια επανάσταση για να τελειώσει.

Μεγάλο ξέσπασμα.

Την επανάσταση αυτή ξεκίνησε η κυρία Μπεκατώρου με τη μαρτυρία της και συνεχίζουν όλα τα θύματα που βρίσκουν το θάρρος να βγουν να μιλήσουν. Μόνο μπράβο… Δεν χρειάζεται πολλή συζήτηση. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα αυτά τα στόματα που ανοίγουν θα φέρουν μια σημαντική αλλαγή και θα βοηθήσουν στο να μειωθούν αρκετά τα φαινόμενα αυτά, τα επόμενα χρόνια. Και, ως μελλοντικός πατέρας, είμαι χαρούμενος που τα κορίτσια μας θα έρθουν σε έναν κόσμο… λίγο καλύτερο από τον προηγούμενο.

Εσύ έχεις δεχθεί ποτέ λεκτική ή ακόμα και σεξουαλική παρενόχληση; Αν ναι, πως έχεις αντιδράσει;

Όχι, δεν είχα ποτέ κάποια παρόμοια εμπειρία. Και γι’ αυτό δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω στο 100% το τραύμα που κουβαλούν όλα τα κορίτσια και τα αγόρια που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο. Μπορώ μόνο να είμαι σύμμαχος τους στη δική τους επανάσταση".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share