Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο Μάριος Αθανασίου με την αποκάλυψη του: "Έχω πιάσει ηθοποιό που πήγε να..."

"Έχω ζήσει καταστάσεις"

1 Μαρτίου 2021 13:52
Σοκάρει ο Μάριος Αθανασίου με την αποκάλυψη του:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται από ηθοποιούς σχετικά με παρενοχλήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από συνέντευξη του δήλωσε την υποστήριξη του στον χώρο του θεάτρου και ειδικά στα άτομα που έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα ο Μάριος Αθανασίου μέσα από δηλώσεις του μίλησε για την Λίνα Μενδώνη, για όλα αυτά που συμβαίνουν και για περιστατικά που έχει ζήσει.

Μεγάλη η αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου.

Καταγγελίες: Οι αποκαλύψεις του Μάριου Αθανασίου

Ειδικότερα ο Μάριος Αθανασίου, το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό της εκπομπής «Happy Day». Ο ηθοποιός σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου.

«Κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με μια υπόθεση που μπορεί να ακούσει. Δεν υπάρχει πιθανότητα αν ο άνθρωπος που έχει υποστεί κάτι το θύμα δεν ακολουθήσει τη δικαστική οδό, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Καταρχήν δεν είμαι εκεί. Γιατί ακριβώς η σχέση δεν είναι ότι παίζαμε στο πάρκο, ήταν επαγγελματική σχέση με πολλές προεκτάσεις. Δεν είναι μόνο σε αυτό τον χώρο. Είναι ένα κοινωνικό θέμα, είναι βασικό.

Δικαιωμένος είμαι μόνο στην περίπτωση όταν οι υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Απλώς καταλαβαίνω ότι η υπόθεση του Λιγνάδη είναι ένα κομμάτι ενός τεράστιου παζλ» ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

Στην συνέχεια ο Μάριος Αθανασίου πρόσθεσε: «Με πιάνουν άνθρωποι στον δρόμο και μου λένε περιστατικά που σου σηκώνεται η τρίχα. Νομίζω ότι πρέπει άμεσα να γίνει ένας φορέας. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις δηλώσεις περί μέτριου ηθοποιού, μου φαίνεται αστείος ο άνθρωπος που τις εκφράζει. Γίνεται για να δημιουργήσεις μια εντύπωση συγκεκριμένη.

Είναι χαζομάρα. Ούτε Δημοτικού δεν κάνεις τέτοια λάθη. Έχω ζήσει καταστάσεις, έχω προσπαθήσει να προλάβω, μπορεί να έχω προκαλέσει. Έχω πιάσει έναν ηθοποιό που πήγε να βαρέσει κάποιον άλλον…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αθανασίου.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share