Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Ξέσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης: "Όλα τα «άρρωστα» καθεστώτα έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσουν"

Σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται

28 Φεβρουαρίου 2021 20:21
Ξέσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Σάκης Τανιμανίδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που επικρατούν στον καλλιτεχνικό χώρο από ηθοποιούς που έχουν υποστεί παρενόχληση.

Σημειώνεται ότι ο Τάσος Χαλκιάς μέσα από συνέντευξη του αποκάλυψε σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι όλα υπάρχουν εναντίον του τα άκουγαν ως φήμες τόσα χρόνια.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τις καταγγελίες που υπάρχουν στο χώρο του θεάτρου αλλά και δηλώνει την υποστήριξη του στα άτομα που τις έχουν κάνει.

Ξέσπασε ο παρουσιαστής.

Σάκης Τανιμανίδης: Το ξέσπασμα του παρουσιαστή

Ειδικότερα ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξή του στην Real λίγο πριν την πρεμιέρα της Φάρμας, μίλησε για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών και χαρακτήρισε «άρρωστα» καθεστώτα, τις άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο.

Oι απόψεις του Σάκη Τανιμάνίδη για τις καταγγελίες στο θέατρο

"Υπάρχει ένα τσουνάμι καταγγελιών από τον χώρο του αθλητισμού, του θεάτρου κ.α. Άγριες συμπεριφορές, παρενοχλήσεις κλπ. Πως το βρίσκεις που επιτέλους ανοίγουν τα στόματα;

Το βρίσκω λυτρωτικό! Φτάνει πια με τις συμπεριφορές τέτοιου είδους, όπου άνθρωποι σε θέση εξουσίας εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους διαστροφές.

Το «έλα από το σπίτι μου να διαβάσεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που σκέφτομαι για εσένα», «είσαι καλή αθλήτρια, κάνε αυτό που σου λέω και θα πας μπροστά», «πέρνα από το ακαδημαϊκό μου γραφείο να συζητήσουμε το πως μπορείς να περάσεις το μάθημα» και άλλες παρόμοιες συμπεριφορές, που ήταν κοινό μυστικό για κάποιους για πολλά χρόνια, έπρεπε να σταματήσουν. Και όπως όλα τα «άρρωστα» καθεστώτα έτσι κι αυτό χρειαζόταν μια επανάσταση για να τελειώσει.

Μεγάλο ξέσπασμα.

Την επανάσταση αυτή ξεκίνησε η κυρία Μπεκατώρου με τη μαρτυρία της και συνεχίζουν όλα τα θύματα που βρίσκουν το θάρρος να βγουν να μιλήσουν. Μόνο μπράβο… Δεν χρειάζεται πολλή συζήτηση. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα αυτά τα στόματα που ανοίγουν θα φέρουν μια σημαντική αλλαγή και θα βοηθήσουν στο να μειωθούν αρκετά τα φαινόμενα αυτά, τα επόμενα χρόνια. Και, ως μελλοντικός πατέρας, είμαι χαρούμενος που τα κορίτσια μας θα έρθουν σε έναν κόσμο… λίγο καλύτερο από τον προηγούμενο.

Εσύ έχεις δεχθεί ποτέ λεκτική ή ακόμα και σεξουαλική παρενόχληση; Αν ναι, πως έχεις αντιδράσει;

Όχι, δεν είχα ποτέ κάποια παρόμοια εμπειρία. Και γι’ αυτό δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω στο 100% το τραύμα που κουβαλούν όλα τα κορίτσια και τα αγόρια που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο. Μπορώ μόνο να είμαι σύμμαχος τους στη δική τους επανάσταση".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share