Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απάντησε για τον χωρισμό με την Έλενα Τσαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής: «Όλα αυτά ξεκίνησαν επειδή…»

Τα αποκάλυψε όλα!

28 Φεβρουαρίου 2021 07:04
Απάντησε για τον χωρισμό με την Έλενα Τσαβαλιά ο Μάρκος Σεφερλής: «Όλα αυτά ξεκίνησαν επειδή…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις δικές του απαντήσεις για τον φημολογούμενο χωρισμό με την Έλενα Τσαβαλιά, που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής, εξηγώντας το πώς ξεκίνησαν αυτές οι αναφορές.

Ο ίδιος, έχοντας αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας τα προηγούμενα χρόνια, επεσήμανε, ότι η σχέση τους έχει γερές βάσεις, ενώ δεν έκρυψε το τι κάνει, όταν η σύζυγός του φεύγει από το σπίτι χωρίς εκείνον.

«Πολλά χρόνια τώρα λένε ότι ο Σεφερλής χωρίζει με την Τσαβαλιά. Κάθε μέρα χωρίζουν κι ένα άλλο ζευγάρι, σχεδόν όλη η showbiz», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει μυστικό που μας κρατά μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω ότι ξεκίνησε με γερές βάσεις. Ξεκίνησε από το ότι ο ένας θαυμάζει τον άλλον για τον χαρακτήρα του με τα ελαττώματα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

Με χιούμορ, μάλιστα, σχολίασε το πώς συμπεριφέρεται ο ίδιος όταν η Έλενα βγαίνει έξω με τις φίλες της και τι είναι εκείνο που τον κάνει να ηρεμεί και να μην κάνει περίεργες σκέψεις.

Μάρκος Σεφερλής: Η αποκάλυψη για το τι κάνει όταν λείπει η Έλενα Τσαβαλιά

«Η Έλενα σέβεται εμένα, την προσωπικότητά μου, σέβεται το ότι έχω ανάγκη να βγω με φίλους να περάσω καλά. Εκείνη βγαίνει με φίλες της, δεν έχουμε τα με ποιον, πού κλπ. Κατάλαβες; Απλώς μπαίνω μετά από λίγο στο Instagram να δω ότι έχει ανεβάσει με φίλες της και ηρεμώ! Δεν κάνω σκηνή πριν!».

Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Δύσκολες ήταν οι ώρες, που πέρασε στο παρελθόν ο Μάρκος Σεφερλής, με την Έλενα Τσαβαλιά να είναι στο πλευρό του, όπως και ο γιος τους, Χάρης.

Συγκεκριμένα, ο κωμικός είχε αποκαλύψει σε εκπομπή για τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης», που ο ίδιος ετοίμαζε.

Μάρκος Σεφερλής: Οι δύσκολες ώρες και η στήριξη Έλενας Τσαβαλιά-Χάρη

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην κριτική που του είχε ασκήσει η Έλενα Ακρίτα, ενώ αποκάλυψε πως έχει κινηθεί νομικά εναντίον της.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της συνέντευξης, η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά και ο μοναχογιός τους Χάρης, τον στήριξαν δημόσια μέσω των social media.

Η Έλενα Τσαβαλιά ανέβασε μια κοινή της φωτογραφία με τον Χάρη και έγραψε: «Εμείς δίπλα σου..το “φρούριό” σου! Σ’ αγαπάμε πολύ».

Χάρης για Σεφερλή

Από την άλλη, ο Χάρης, δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τους γονείς του και σχολίασε: «Είμαι πολύ περήφανος για εσένα μπαμπά!!!».

Τσαβαλιά και Χάρης για Σεφερλή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share