Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Σοκ για τον Μάρκο Σεφερλή: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την Έλενα Τσαβαλιά

Έτσι κατάφερε να βγει νικητής ο κωμικός

26 Φεβρουαρίου 2021 10:15
Σοκ για τον Μάρκο Σεφερλή: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ είχε προκληθεί στην αποκάλυψη ενός προβλήματος υγείας για τον Μάρκο Σεφερλή, με τον κωμικό να έχει πάντοτε στο πλευρό του την Έλενα Τσαβαλιά.

Η ίδια είχε δει το σύζυγό της, που είχε περάσει ξανά δύσκολες ώρες, να υποκύπτει σε κάθε… λιχουδιά μια εποχή, με αποτέλεσμα να φτάσει κοντά στον τριψήφιο αριθμό σε κιλά, κάτι που την έκανε να τον υποβάλει σε αυστηρή δίαιτα.

Μάρκος Σεφερλής: Η δίαιτα με τη βοήθεια της Έλενας Τσαβαλιά

Η Τσαβαλιά, άλλωστε, είναι φανατική οπαδός της υγιεινής διατροφής. «Τον έβαλε σε αυστηρό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Σε πρόσφατη μάλιστα εμφάνιση του, ο Μάρκος Σεφερλής έδειχνε φανερά αδυνατισμένος, λέγοντας πως κατάφερε να χάσει 13 κιλά.

Μάρκος Σεφερλής Έλενα Τσαβαλιά κιλά

Χάρη στη στήριξη και στις διατροφικές συμβουλές της γυναίκας του, έχανε δύο κιλά ανά εβδομάδα, κάτι που τον χαροποιούσε ιδιαίτερα. «Έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα, με βλέπει, μου λέει πού πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική...», λέει ο ίδιος.

Όλοι γνωρίζουν πως το φαγητό είναι η μεγάλη του αδυναμία και με τη βοήθεια αυτού κατέκτησε άλλωστε και την καρδιά της συζύγου του. Η τελευταία μάλιστα έχει αδυναμία στα ζυμαρικά και παλαιότερα στην εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί, ο Μάρκος είχε μαγειρέψει το αγαπημένο της πιάτο.

«Το φαγητό αυτό έκανε την Έλενα Τσαβαλιά να πέσει στην αγκαλιά μου χωρίς να το σκεφτεί…», αποκάλυψε ο γνωστός κωμικός για το σουφλέ του.

Στόχος του Μάρκου είναι να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τα τηγανητά και τα γλυκά, τα οποία είναι και αυτά που τον παχαίνουν. Έχει καταλάβει άλλωστε πως το δύσκολο δεν είναι τόσο να χάσει κιλά, όσο να διατηρήσει σταθερό το βάρος του. Με τη σύζυγο του Έλενα Τσαβαλιά στο πλευρό του, δεν έχει να ανησυχεί για το παραμικρό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share