Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Άσχημη κατάσταση για το ζευγάρι

24 Φεβρουαρίου 2021 17:39
Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ήταν οι ώρες, που πέρασε στο παρελθόν ο Μάρκος Σεφερλής, με την Έλενα Τσαβαλιά να είναι στο πλευρό του, όπως και ο γιος τους, Χάρης.

Συγκεκριμένα, ο κωμικός είχε αποκαλύψει σε εκπομπή για τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης», που ο ίδιος ετοίμαζε.

Μάρκος Σεφερλής: Οι δύσκολες ώρες και η στήριξη Έλενας Τσαβαλιά-Χάρη

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην κριτική που του είχε ασκήσει η Έλενα Ακρίτα, ενώ αποκάλυψε πως έχει κινηθεί νομικά εναντίον της.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της συνέντευξης, η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά και ο μοναχογιός τους Χάρης, τον στήριξαν δημόσια μέσω των social media.

Η Έλενα Τσαβαλιά, που προχώρησε μαζί του σε ένα νέο βήμα, ανέβασε μια κοινή της φωτογραφία με τον Χάρη και έγραψε: «Εμείς δίπλα σου..το “φρούριό” σου! Σ’ αγαπάμε πολύ».

Χάρης για Σεφερλή

Από την άλλη, ο Χάρης, δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τους γονείς του και σχολίασε: «Είμαι πολύ περήφανος για εσένα μπαμπά!!!».

Τσαβαλιά και Χάρης για Σεφερλή

«Αυτό ήταν προδοσία...» - «Σεισμός» στο γάμο των Σεφερλή-Τσαβαλιά

«Σεισμό» προκαλεί στο γάμο των Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά μια αποκάλυψη σχετικά με την προδοσία, που αμφότεροι έχουν βιώσει από ορισμένους ανθρώπους.

Οι δυο τους είχαν μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για την περίοδο της καραντίνας, για την κοινή τους πορεία στη ζωή και στο θέατρο, αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκαν κατά καιρούς.

Η απάντηση στις σκληρές κριτικές

Η συζήτηση πέρασε και στο είδος της επιθεώρησης, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει:

«Δεν τρώω ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές».

«Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού.

Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα», δήλωσε από τη μεριά της η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Ο αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου

«Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες γιατί έχουμε πληγωθεί, έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου και αποφασίσαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ λίγους ανθρώπους κοντά μας, έξω από το θέατρο».

Από τη μεριά του μιλώντας για τους σταθερούς συνεργάτες που έχει τόσα χρόνια, ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

«Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share