Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Νέο βήμα στο γάμο Σεφερλή-Τσαβαλιά - Έκτακτες εξελίξεις

Τι αποφάσισε ξαφνικά το ζευγάρι;

23 Φεβρουαρίου 2021 17:52
Νέο βήμα στο γάμο Σεφερλή-Τσαβαλιά - Έκτακτες εξελίξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα νέο βήμα προχωρούν στο γάμο τους ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, με τις εξελίξεις να είναι έκτακτες στο ζευγάρι.

Κι αυτό, γιατί την περίοδο που όλα είναι κλειστά, δεν μπορούν να εργαστούν θεατρικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν να σκέφτονται πως θα ανοίξουν δουλειές για να έχουν κάποιο μέλλον.

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Το επόμενο βήμα στο γάμο τους

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι άνοιξε τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα μαγαζί στα Βόρεια Προάστια όπου εκτός από καφέ και χυμούς παρέχει και υγιεινά πιάτα, τόσο αλμυρά όσο και γλυκά, τη στιγμή που αποκαλύφθηκε μια απάτη του κωμικού.

Η Έλενα Τσαβαλιά κάθισε πίσω από τον πάγκο του ταμείου και πόσταρε την δική της φωτογραφία στο instagram, οπου όπως θα δείτε αναφέρει «At your service».

«Αυτό ήταν προδοσία...» - «Σεισμός» στο γάμο των Σεφερλή-Τσαβαλιά

«Σεισμό» προκαλεί στο γάμο των Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά μια αποκάλυψη σχετικά με την προδοσία, που αμφότεροι έχουν βιώσει από ορισμένους ανθρώπους.

Οι δυο τους είχαν μιλήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου για την περίοδο της καραντίνας, για την κοινή τους πορεία στη ζωή και στο θέατρο, αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκαν κατά καιρούς.

Η απάντηση στις σκληρές κριτικές

Η συζήτηση πέρασε και στο είδος της επιθεώρησης, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει:

«Δεν τρώω ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές».

«Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού.

Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα», δήλωσε από τη μεριά της η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Ο αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου

«Οι φιλίες από το θέατρο είναι ελάχιστες γιατί έχουμε πληγωθεί, έχουμε προδοθεί από ανθρώπους του χώρου και αποφασίσαμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ λίγους ανθρώπους κοντά μας, έξω από το θέατρο».

Από τη μεριά του μιλώντας για τους σταθερούς συνεργάτες που έχει τόσα χρόνια, ο Μάρκος Σεφερλής είπε:

«Είμαστε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share