Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χρανιώτης για Κούγια: «Ντροπή και αίσχος»

Απάντησε ο ηθοποιός στο «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»

26 Φεβρουαρίου 2021 17:18
Χρανιώτης για Κούγια: «Ντροπή και αίσχος»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τον ξεσήκωμο του συνόλου του καλλιτεχνικού χώρου έχει προκαλέσει η αντιμετώπιση των Δημήτρη Λιγνάδη και Αλέξη Κούγια στην πολύκροτη υπόθεση, που απασχολεί το πανελλήνιο, με τον Γιώργο Χρανιώτη επίσης να αφήνει «πυρά» για τον γνωστό ποινικολόγο.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος από το πρώτο λεπτό εκφράστηκε κατά της Λίνας Μενδώνη και του Δημήτρη Λιγνάδη, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση για την επίμαχη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», απαντώντας πρόσφατα και στα λόγια του Σταμάτη Γονίδη.

Γιώργος Χρανιώτης: Η δική του απάντηση στον Αλέξη Κούγια

«Σε μια δημοκρατία, ακόμα και όταν καταντάει να είναι περισσότερο επιλεκτική παρά κοινοβουλευτική, όλοι πρέπει να μπορούν να έχουν το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού τους. Ισονομία. Κανένας όμως δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να το κάνει με τρόπο που να απαξιώνει και να υποβιβάζει όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, προς ίδιο συμφέρον, καταργώντας ουσιαστικά, οποιαδήποτε αξία αυτής της δημοκρατίας», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Χρανιώτης για Κούγια στο Instagram

Δημήτρης Λιγνάδης: Έφθασε στις φυλακές της Τρίπολης ο σκηνοθέτης

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμούς και παιδεραστία.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Λιγνάδης από το πρωί είχε ξεκινήσει να μεταφέρεται στις φυλακές της Τρίπολης για την προφυλάκιση του.

Έφθασε στις φυλακές της Τρίπολη ο σκηνοθέτης.

Δημήτρης Λιγνάδης: Η άφιξη του στις φυλακές

Ειδικότερα η μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη έγινε εκτάκτως σήμερα γιατί το επόμενο δρομολόγιο ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα. Έφτασε πριν από λίγο σύμφωνα με την ΕΡΤ στις φυλακές της Τρίπολης το ειδικό βαν του Μεταγωγών με επιβάτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης παρελήφθη από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείτο, από το όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών και μεταφέρθηκε στις συγκεκριμένες φυλακές. Η μεταγωγή έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Έφθασε στις φυλακές ο Λιγνάδης.

Η μεταγωγή έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. στον κρατούμενο έγινε θερμομέτρηση και rapid test. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μείνει σε ένα κελί 8 τετραγωνικών επί 7 ημέρες σε καραντίνα όπως προβλέπεται και από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η φυλακή της Τρίπολης όπως και αυτή των Γρεβενών διαθέτει ειδική πτέρυγα για όσους κατηγορούνται για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share