Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αιχμηρή ανάρτηση Κλέλιας Ρένεση για την υπόθεση Λιγνάδη: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά...» (photo)

Γεμάτη «καρφιά» η ανάρτηση της ηθοποιού

26 Φεβρουαρίου 2021 13:20
Αιχμηρή ανάρτηση Κλέλιας Ρένεση για την υπόθεση Λιγνάδη: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ανάρτηση γεμάτη «καρφιά» προχώρησε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση για την υπόθεση Λιγνάδη. Η ηθοποιός «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία ενός κλόουν και στη συνοδευτική λεζάντα έκανε λόγο για μια «σιχαμένη σουπιά» που βγαίνει στα παράθυρα. Παράλληλα, ο καλλιτεχνικός χώρος σπεύδει να «καυτηριάσει» με κάθε τρόπο την επίθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Συγκεκριμένα η Κλέλια Ρένεση έγραψε: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία, και πολύ σύντομα, όλος ο κόσμος θα αγοράζει πασατέμπο για να δει αυτό το ιλαροδικαστικό δράμα λάιβ στις ειδήσεις, με τα θύματα να εκθέτονται και να βιάζονται απ τον καναπέ του καθενός, και βεβαίως είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος.

Ξέρουν τι κάνουν τα πουλάκια… η τέχνη του αποπροσανατολισμού .. ποιος θα ανοίξει το βιβλίο να διαβάσει όταν δίπλα ο κλόουν φουσκώνει μπαλονάκια;!!! Εμ κάποιοι θα διαβάσουμε…».

Απίστευτα «πυρά» από Βάσια Τριφύλλη: «Ατάλαντε Λιγνάδη κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα»!

Το σύνολο του χώρου των ηθοποιών έχει αντιδράσει στην αήθη επίθεση του Δημήτρη Λιγνάδη προς τον Σπύρο Μπιμπίλα, με τη Βάσια Τριφύλλη επίσης να επιτίθεται στο σκηνοθέτη, χαρακτηρίζοντάς τον και ως… ατάλαντο.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξέφρασε τη θερμή υποστήριξή της προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου Ελλήνων Ηθοποιών, «κατακεραυνώνοντας» τον Λιγνάδη, που μεταβαίνει άμεσα στην φυλακή της Τρίπολης.

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα επίθεση από τη Βάσια Τριφύλλη

«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει το Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε ομάδον» σημείωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο.

«Ποιος εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιός ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδη ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν είχα ακούσει κάτι για τον κ. Λιγνάδη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share