Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης

Καταθέτει προσφυγή ο Αλέξης Κούγιας

26 Φεβρουαρίου 2021 10:49
Στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στις φυλακές Τρίπολης αποφασίστηκε να μεταβεί άμεσα ο Δημήτρης Λιγνάδης, τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας καταθέτει προσφυγή.

Η απόφαση αυτή ακολουθεί τη σχετική της ανακρίτριας για την προφυλάκισή του. Ο Λιγνάδης άκουσε την απόφαση που τον έστειλε στην φυλακή λίγο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 2 ξημερώματα Παρασκευής (26/2). Ανακρίτρια και εισαγγελέας με απόφασή τους έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον σκηνοθέτη για το αδίκημα, σε βαθμό κακουργήματος, του βιασμού κατά συρροή.

Ο κατηγορούμενος εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας, μετά το τέλος της απολογίας του, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Αποχώρησε αμίλητος και σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στη φυλακή.

Δημήτρης Λιγνάδης: Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια με προσφυγή κατά της προφυλάκισης

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας απαντά με δήλωση, λέγοντας ότι «μου προκαλεί μεγάλο προβληματισμό ότι Ανακρίτρια και Εισαγγελέας χρειάστηκαν πέντε ώρες για μια δικογραφία που έχει 10 φύλλα. η απο κοινού απόφαση της κας Ανακρίτριας και του κου Εισαγγελέως είναι ουσιαστικά και νομικά λανθασμένες».

Επίσης ανακοίνωσε ότι προσφεύγει σε βάρος διατάξεως Ανακριτού στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. «Ο κ. Λιγνάδης μου έχει δώσει την εντολή, να στραφώ εναντίον όλων όσων κατακρεούργησαν το τεκμήριο αθωότητός του (δικηγόρων, ηθοποιών, μόδιστρων, παρουσιαστών) αλλά και ειδικά εις βάρος ενός δικηγόρου, ο οποίος εχθές στο προσωπικό του προφίλ στο facebook προσκαλούσε οποιονδήποτε θέλει να καταγγείλει τον κ. Λιγνάδη, να απευθυνθεί σε αυτόν, αναφέροντας μάλιστα ότι αναλαμβάνει και όλα τα έξοδα όλων των διαδικασιών, ευτελίζοντας εντελώς το λειτούργημα του δικηγόρου».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share