Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Υπήρχαν φήμες ότι του αρέσουν εκτός κανονικότητας πράγματα» - Συγκλονισμένη η showbiz από την υπόθεση Λιγνάδη (photo-video)

Μούδιασμα και θύμος μετά τις αποκαλύψεις - Τι έγραψαν γνωστοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες σε αναρτήσεις τους

22 Φεβρουαρίου 2021 09:45
«Υπήρχαν φήμες ότι του αρέσουν εκτός κανονικότητας πράγματα» - Συγκλονισμένη η showbiz από την υπόθεση Λιγνάδη (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος στη χώρα μας και ακόμη περισσότερο οι άνθρωποι του θεάτρου από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Παράλληλα, δείτε την «σκοτεινή» πορεία του Δημήτρη Λιγνάδη στις πλατείες της Αθήνας και οι γειτονιές που σύχναζε.

Οι καλλιτέχνες μιλούν ο ένας μετά τον άλλον παίρνουν θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τον γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό.

Οι περισσότεροι μα αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τα όσα αποκαλύπτονται και ζητούν να χυθεί άπλετο φως και να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Δείτε χαρακτηριστικές αναρτήσεις τους:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Ανάρτηση για τη σύλληψη Λιγνάδη

Ο Χρήστος Λούλης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ να διαβαθμίσω τα συναισθήματά μου. Το πρώτο που μου έρχεται είναι ένα μούδιασμα. Οι μαρτυρίες που έχουν βγει στην επιφάνεια είναι ανατριχιαστικές. Υπήρχαν κάποιες φήμες ότι του αρέσουν, πώς να το πω… εκτός κανονικότητας πράγματα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ τον βαθμό. Ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης υπάρχει αυτό με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι είναι κάτι τόσο κολάσιμο».

Καταπέλτης για τον σκηνοθέτη είναι ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης που με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλά για ένα «ανίερο» τέρας που «μαγάρισε» την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του.

«Με τις «ευλογίες» πολλών, για πάνω από 30 χρόνια, το «ανίερο» τέρας, «μαγάρισε» την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του. Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε. Γιατί; Γιατί μπορούσε! »

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μιλώντας στο MEGA δεν έκρυψε την οργή του. «Γνώριζα αλλά δεν είχα στοιχεία» είπε ο ηθοποιός.

«Έχω υπάρξει μαθητής του πατέρα του στη σχολή του εθνικού Θεάτρου. Όλο αυτό δημιουργεί μια βαθιά θλίψη».

«Αυτά που ακούμε είναι πέρα από τα ανθρώπινα όρια και πρέπει κάπως να έρθει η κάθαρση. Ελπίζω να έρθει δηλαδή και να σταθεί στο ύψος της η δικαιοσύνη.»

Άνθρωποι με δύναμη και εξουσία, αποπειράθηκαν, όπως φαίνεται να εκμεταλλευτούν νεανικά όνειρα και φιλοδοξίες… ο καλλιτεχνικός κόσμος, και όχι μόνο, ζητά κάθαρση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share