Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» Πάνου Σκουρολιάκου για Μενδώνη και Λιγνάδη: «Πίσω από μια κλειστή πόρτα...»

Απάντησε δημόσια μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα

20 Φεβρουαρίου 2021 14:19
Αποκάλυψη «βόμβα» Πάνου Σκουρολιάκου για Μενδώνη και Λιγνάδη: «Πίσω από μια κλειστή πόρτα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Σκουρολιάκος, τομεάρχης Πολισμού του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε σε όσα του καταλόγισε η Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη, μέσα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα, σήμερα 20/2 το πρωί.

Η Υπουργός πολιτισμού στη συνέντευξη που έδωσε, μεταξύ άλλων διερωτήθηκε αν ο κ. Σκουρολιάκος, γνώριζε «για τον βίο και πολιτεία του κ. Λιγνάδη από κουτσομπολιά και φήμες και το απέκρυπτε»

Η απάντηση του Σκουριολάκου στην Μενδώνη

«Απάντησα στην κυρία Λίνα Μενδώνη, ότι τη δουλειά μου δεν την κάνω με φήμες και κουτσομπολιά. Δεν διόρισα εγώ τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ακούμε χιλιάδες πράγματα καθημερινά. Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε στον εισαγγελέα», τόνισε ο γνωστός πολιτικός και ηθοποιός για το θέμα

«Αυτός που πήρε την απόφαση να διορίσει τον κ. Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό πρέπει να απαντήσει. Και ο πολιτικός προϊστάμενος της κ. Μενδώνη. “Η Λίνα Μενδώνη, διόρισε τον κ. Λιγνάδη πίσω από μια κλειστή πόρτα», συμπλήρωσε.

«Ξέσπασε» κατά Μενδώνη ο Λιγνάδης: «Το αν είμαι επικίνδυνος δε θα το αποφασίσετε εσείς»

Σε «ξέσπασμα» κατά της Λίνας Μενδώνη προχώρησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, με τον πασίγνωστο ηθοποιό να τονίζει, ότι η ιστορία θα αποφασίσει το αν είναι επικίνδυνος ή όχι.

Η υπουργός Πολιτισμού έκανε λόγο για έναν επικίνδυνο άνθρωπο ο οποίος όπως είπε την εξαπάτησε. «Ο Λιγνάδης μας εξαπάτησε και με εξαπάτησε με υποκριτική τέχνη», είπε η κ. Μενδώνη και όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «δεν ήταν προσωπικός φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, τον γνώριζε όπως όλοι από το σανίδι. Όπως και εγώ», ενώ υποστήριξε ότι κατασκευάζονται fake news.

Δημήτρης Λιγνάδης: Η απάντησή του στις κατηγορίες της Λίνας Μενδώνη

Με δήλωσή του στο Live News, ο Δημήτρης Λιγνάδης, του οποίου ο δικηγόρος επίσης αντέδρασε έντονα, είπε: «Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου. Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη» ανέφερε ο κ. Λιγνάδης.

Και συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share