Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δε θα το πιστέψετε ποτέ: Αυτή είναι η ηλικία της Έλενας Τσαβαλιά - Είναι μεγαλύτερη από τον Σεφερλή

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τον αριθμό

16 Φεβρουαρίου 2021 17:36
Δε θα το πιστέψετε ποτέ: Αυτή είναι η ηλικία της Έλενας Τσαβαλιά - Είναι μεγαλύτερη από τον Σεφερλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γενέθλια έχει σήμερα (16/2) η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής της επεφύλαξε ένα όμορφο δώρο, αλλά η ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη είναι η ηλικία της, που θα πιστέψετε ποτέ ποια είναι.

Μιας και τα καταστήματα είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας και της πανδημίας κι ο Μάρκος Σεφερλής δεν μπόρεσε να αγοράσει δώρο στην εδώ και 12 χρόνια σύζυγό του, αποφάσισε να της αφιερώσει ένα βίντεο από κοινή τους εμφάνιση στο θέατρο.

Φυσικά από την αγαπησιάρικη ανάρτηση δεν έλειπε το πολύ χιούμορ, ένα από τα συστατικά που κυριαρχεί στον γάμο τους.

Μάρκος Σεφερλής: Η όμορφη ανάρτηση για την Έλενα Τσαβαλιά και η ηλικία της

«Δεν είναι τίποτα! Απλά έχει γενέθλια σήμερα και της θύμισα πόσα κλείνει! Χρόνια πολλά αστέρι μου! Όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η φωνή θα χαϊδεύει τ’ αυτιά μου και θα μου δείχνει πόσο ευτυχισμένη είσαι μαζί μου! Σ’΄αγαπώ πολύ πολύ! Κι επειδή λόγω χιονιού δεν μπορώ να βγω έξω να σου πάρω λουλούδια, στα στέλνω με μήνυμα!», έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής με την ίδια να σχολιάζει: «Πρόσεχε λοιπόν! Σ’ αγαπώ».

Δε θα το πιστέψετε με τίποτα, αλλά η Έλενα Τσαβαλιά, που έκανε και μια αποκάλυψη για το γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή, σήμερα κλείνει τα… 57 της χρόνια και είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον κωμικό.

Έκτακτη είδηση για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Το «5Χ5», το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή, έρχεται για να αποδείξει ότι πίσω από μια απλή ερώτηση μπορεί να κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση.

Ο Μάρκος Σεφερλής -όπως είχε ήδη ανακοινώσει στο Πρωινό- κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει μέχρι και... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share