Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Αποκαλυπτική η Έλενα Τσαβαλιά: «Το διαζύγιο με τον Μάρκο Σεφερλή…»

Έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις η ηθοποιός

15 Φεβρουαρίου 2021 17:42
Αποκαλυπτική η Έλενα Τσαβαλιά: «Το διαζύγιο με τον Μάρκο Σεφερλή…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλυπτική υπήρξε η Έλενα Τσαβαλιά σχετικά με την πιθανότητα διαζυγίου με τον Μάρκο Σεφερλή, εξηγώντας το πώς έχει προκύψει εδώ και χρόνια η σχετικά ανυπόστατη φήμη.

Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της είχε απαντήσει, μεταξύ άλλων, και για αυτό το ζήτημα, επισημαίνοντας πως κάθε άλλο παρά κρίση περνά το αγαπημένο ζευγάρι, με μια έκτακτη είδηση επίσης να προκύπτει για τον ηθοποιό.

Σεφερλής Τσαβαλιά αποκάλυψη

Έλενα Τσαβαλιά: Οι απαντήσεις της για τις φήμες διαζυγίου με τον Μάρκο Σεφερλή

«Δεν ήταν καινούργιο το φαινόμενο, δεν με εντυπωσίασε ούτε με εξέπληξε. Η φήμη του διαζυγίου έχει ξεκινήσει από το 2010, που σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο. Από το πρώτο καλοκαίρι που δεν ήμουν εκεί άρχισαν οι φήμες ότι χωρίζουμε, επειδή δεν με έβλεπαν εκεί. Δυστυχώς για εκείνους, ευτυχώς για εμάς, αυτό δεν υφίσταται, έχουν βγει αναληθείς και αναξιόπιστοι όλοι αυτοί που το έχουν πει, γιατί εμείς συνεχίζουμε να είμαστε μαζί».

Αποκάλυψη «βόμβα» της Τσαβαλιά για Σεφερλή: «Είμαστε σε μια στιγμή που…»

Σε αποκαλύψεις είχε προχωρήσει πρόσφατα η Έλενα Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή, με την ηθοποιό να αναφέρει σε τι σημείο βρίσκεται ο γάμος, καθώς και η σχέση τους με τον γιο τους, Χάρη.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ χαρούμενη, βρίσκομαι σε μια περίοδο που κάνω πράγματα που τα ονειρευόμουνα και τα έκανα πραγματικότητα. Είμαι ακόμη αφοσιωμένη και στον άντρα μου και στον γιο μου, απλώς κάνω κι άλλα πράγματα. Τους έχω αδυναμία. Δεν τους έχω σε δεύτερη μοίρα, τους έχω σε πρώτη και όλα τα άλλα μπορούν να συμπορευτούν με αυτούς» είπε.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σεφ του νέου της καφέ-εστιατορίου, Ανδρέα Λαγό αποκαλώντας τον «μαγικό, ήσυχο και πολύ σοβαρό στη δουλειά του».

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η σχέση τους με τον... μεγαλωμένο γιο τους Χάρη

«Ο Μάρκος σκέφτεται να κάνει αυτούς τους καιρούς ούτε ένα αλλά τρία θεατρικά. Ελπίζω ότι σε κάποιο από αυτά θα υπάρχω και εγώ έστω και λίγο» είπε.

«Θεωρώ ότι κάθε τι πρέπει να γίνεται τη σωστή στιγμή. Τώρα πρέπει να κάνω το μαγαζί» είπε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν κάνει τηλεόραση.

«Ο Χάρης πήγε στα Κουφονήσια μόνος του φέτος γιατί ήμουν στο θέατρο. Θεωρούσε ότι ήταν ελεύθερος και ότι έκανε την επανάστασή του. Έμενε στο ξενοδοχείο που μένουμε χρόνια και όλοι μου έλεγαν πού ήταν και τι έκανε. Αν μου ζητούσε να πάει σε άλλο νησί σε καμία περίπτωση δεν θα τον άφηνα. Είναι λίγο δύσκολο για τη μάνα, αλλά πρέπει λίγο λίγο να το συνηθίσω» είπε για την υπέρβαση που έκανε έχοντας αδυναμία στον γιο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share