Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Παίρνει θέση στις καταγγελίες ο Χρήστος Λούλης: "Ας μην καθίσουμε άλλο φρόνιμα, αρκετά"

"Χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι σταμάτησαν να φοβούνται και μιλάνε"

14 Φεβρουαρίου 2021 15:11
Παίρνει θέση στις καταγγελίες ο Χρήστος Λούλης:

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου όλο και περισσότερα άτομα βγαίνουν και αποκαλύπτουν τις άσχημες εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει αλλά και τι είχε πει στα άτομα που είχαν κάνει τις άσεμνες πράξεις.

Συγκεκριμένα μέσα από συνέντευξη του και ο Χρήστος Λούλης πήρε θέση για όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μίλησε για τις καταγγελίες ο Χρήστος Λούλης.

Καταγγελίες: Οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη

Ειδικότερα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός πήρε σαφή θέση σε όσα έρχονται το τελευταίο διάστημα στο φως από τον χώρο του θεάτρου.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Λούλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «μένω να κοιτάζω αυτή την κατάσταση με μεγάλη αμηχανία.

Εννοείται πως χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι σταμάτησαν να φοβούνται και μιλάνε. Δυστυχώς δεν μπορώ να φανταστώ τι έχουν περάσει γιατί δεν έχω υποστεί κάτι ανάλογο. Ούτε σεξουαλική παρενόχληση τέτοιου είδους αλλά ούτε και λεκτική ή σωματική βία».

«Δεν κρατάμε ίσες αποστάσεις. Εννοείται πως πρέπει να καθαρίσει ο τόπος, ο χώρος» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Όταν ένας άνθρωπος έχει νιώσει πως έχει παραβιαστεί η προσωπική του σφαίρα ύπαρξης, έχει κάτσει ήδη φρόνιμα πολλά χρόνια, τώρα που τον πνίγει το δίκιο και νιώθει ότι μπορεί να πει κάτι δεν μπορείς να του πεις «κάτσε φρόνιμα πάλι».

Έχει κάτσει φρόνιμα πάρα πολλά χρόνια, ας μην καθίσει κι άλλο. Ας το πει. Δεν θα πάθουμε και τίποτα. Το θέατρο έτσι κι αλλιώς δεν παθαίνει τίποτα»

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Σοκάρει η Κατερίνα Λάσπα: "Μου την έπεσε στο γραφείο και τον έκανα..." (video)

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι εξελίξεις που τρέχουν τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν στον καλλιτεχνικό χώρο και τις έχουν κάνει ηθοποιοί που έχουν υποστεί παρενοχλήσεις.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται από αρκετούς ηθοποιούς αλλά και αυτούς που τις σχολιάζουν αρνητικά.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα μίλησε για την δική της εμπειρία που είχε στο παρελθόν σχετικά με μία σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί.

Μίλησε για τις καταγγελίες.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λάσπα

Ειδικότερα η Κατερίνα Λάσπα κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου στον καναπέ του «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha και μίλησε για τη στιγμή που «ένας ανόητος» της επιτέθηκε μέσα σε ένα κλειστό γραφείο.

«Ένας ανόητος, μου συνέβη σε κλειστό γραφείο, τον έκανα ασήκωτο. Και επειδή ήξερα και τη γυναίκα του, απορώ τι είπε. Αλλά όπως έμαθα στη συνέχεια, έγινε πιο προσεκτικός και καλύτερος λίγο άνθρωπος. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ, έπεσε κουρτίνα. Αυτή δεν είναι η προτιμώμενη αντίδραση», περιέγραψε η Κατερίνα Λάσπα.

Όταν ρωτήθηκε για την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης, είπε ότι «μόνο πισώπλατα μαχαιρώματα έχω φάει» αλλά «υπάρχουν και 4-5 που τους ευγνωμονώ που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι και το physique μου τέτοιο που δεν θα μπει ακόμη και ο πιο άγριος, ο πιο χυδαίος στην διαδικασία να κάνει οτιδήποτε ορμητικό απέναντί μου και να μην έχει φραγμούς», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share