Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Πώς είναι σήμερα η «Λίλα η μοναδική αγάπη του Μάνθου»

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

12 Φεβρουαρίου 2021 19:36
«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Πώς είναι σήμερα η «Λίλα η μοναδική αγάπη του Μάνθου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάθε φανατικός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» θυμάται τη Λίλα, μια από τις «μοναδικές αγάπες» του Μάνθου. Όταν δείτε πως είναι σήμερα θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα! Παράλληλα, θυμάστε τον σκράπα φοιτητή «Αναγνώστου» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Σήμερα δε θα μπορείτε να τον αναγνωρίσετε, ενώ παράλληλα έχει κάνει στροφή στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική, καθώς όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πατρίς», μετά από δώδεκα χρόνια στον χώρο, βίωσε μια βαθιά υπαρξιακή κρίση, η οποία, σε συνδυασμό με την οικονομική ανασφάλεια, την οδήγησε να απομακρυνθεί και να εργαστεί ως καθηγήτρια Αγγλικών σε αθηναϊκά σχολεία. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ηλεία.

Η Μαριάννα Μαρτέλη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και σε θέματα που αφορούν τα αδέσποτα, αλλά και τη ρύπανση του περιβάλλοντος, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και οργανώσεις.

Θυμάστε την "κυρία Νίτσα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα δε θα την αναγνωρίζετε

Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η κωμική σειρά με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα, προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1998-2000 και συνεχίζει να παίζεται μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.

Στη σειρά έκαναν γκεστ εμφανίσεις διάφοροι ηθοποιοί, με κάποιους από τους ρόλους που υποδύθηκαν να συζητιούνται μέχρι και σήμερα. Ένας από αυτούς και της κυρίας Νίτσας, την οποία υποδύθηκε η ηθοποιός, Μαρία Παλαιολόγου. Όμως πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός;

Ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" την ηθοποιό σε μια της έξοδο κι εκείνη πόζαρε με τον φίλο και συνάδελφό της, Σπύρο Μπιμπίλα. Εκτός όμως, από την "κυρία Νίτσα", δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο θείος Τζόνι της Βλαχάκη.

Δείτε την:

Κωνσταντίνου και Ελένης ηθοποιοί

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το «ψέμα» που και οι φανατικοί της σειράς είχαν πιστέψει (Video)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου ο Χάρης Ρώμας και η ήταν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μάλιστα, τότε υπήρξε μία φήμη που... μπέρδεψε ακόμα και τους φανατικούς της τηλεοπτικής σειράς. Επίσης, μια μεγάλη ανατροπή υπήρξε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», καθώς φαίνεται πως… «Ελένη Βλαχάκη» δεν υπήρχε στην αρχή, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Αναφερόμαστε στο μωρό που εμφανίστηκε στο επεισόδιο «Μωρό μου, Μωρό μου εσύ». Τότε σύμφωνα με τα όσα είχαν ακουστεί, το παιδί ήταν της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, όμως, η αλήθεια δεν ήταν αυτή.

Ο Χάρης Ρώμας είχε σπεύσει να διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια ενώ η έτερη σεναριογράφος της σειράς, Άννα Χατζησοφιά είχε αποκαλύψει πως στο επεισόδιο είχαν παίξει δύο μωρά, τα οποία δεν έμοιαζαν καθόλου μεταξύ τους.

Δείτε παρακάτω το επεισόδιο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share