Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη η Νικολέττα του The Bachelor πριν τις πλαστικές

Δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Βασιλάκος!

11 Φεβρουαρίου 2021 12:40
Αγνώριστη η Νικολέττα του The Bachelor πριν τις πλαστικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νικολέττα πριν μπει στο «The Bachelor» ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος. Πριν από τις πλαστικές, δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Βασιλάκος! Η εκρηκτική κοκκινομάλλα έχει κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, με το ζευγάρι να είναι πιο αγαπημένο από ποτέ -δείτε εδώ αποκλειστικές εικόνες από πρόσφατη βόλτα τους.

Η Νικολέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και είναι 21 ετών! Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική. Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μερικές φωτογραφίες της Νικολέττας λίγο καιρό πριν από το «The Bachelor», στο οποίο φαίνεται να έχει αρκετές διαφορές στην εμφάνισή της.

Έτσι ήταν η Νικολέττα του «The Bachelor» πριν από τις πλαστικές

Νικολέττα Τσομπανίδου πλαστικές

Νικολέττα Τσομπανίδου - Παναγιώτης Βασιλάκος: Φωτογραφία με... τρυφερό στιγμιότυπο!

Πιο... αγαπημένοι από ποτέ φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου, με τη δεύτερη να μην ξεκολλάει από την αγκαλιά του. Μάλιστα, η νικήτρια του «The Bachelor» δημοσίευσε και μια τρυφερή φωτογραφία.

Η κοκκινομάλλα -η οποία έχει μείνει μισή- πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα, προκειμένου να γυρίσει στον αγαπημένο της και να είναι και πάλι μαζί. Το ζευγάρι από το «The Bachelor» κρατά τον έρωτά του και έξω από το ριάλιτι και η αλήθεια είναι ότι φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Τόσο η Νικόλ όσο και ο Παναγιώτης πολύ συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους και στιγμές και το ίδιο έκαναν και τώρα, με όλους εμάς απλά να «λιώνουμε». Η Νικόλ έκανε ένα Instagram story στην αγκαλιά του Παναγιώτη, ο οποίος της φιλά το μάγουλο πολύ τρυφερά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Νικολέττα Τσομπανίδου  - Παναγιώτης Βασιλάκος The Bachelor

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share