Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έμεινε μισή 1 μήνα μετά το Bachelor: Το απίστευτα αδυνατισμένο κορμί της Νικόλ!

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!

5 Ιανουαρίου 2021 16:19
Έμεινε μισή 1 μήνα μετά το Bachelor: Το απίστευτα αδυνατισμένο κορμί της Νικόλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της πέτυχε η νικήτρια του «The Bachelor», Nικόλ Τσομπανίδου, 1 μήνα μετά το τέλος του ριάλιτι.

Η κοκκινομάλλα που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, είχε πάρει αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη βίλα του παιχνιδιού, κάτι που συνέβη με τις περισσότερες διαγωνιζόμενες οι οποίες αποχώρησαν με 7-10 κιλά παραπάνω.

Η Εριέττα, μάλιστα, υποστήριξε πως μπήκε 46 κιλά και βγήκε 58, ενώ σήμερα έχει καταφέρει να φτάσει στα 53, ενώ δείτε εδώ την εμφάνισή της πριν 2 χρόνια.

Τι συνέβη, όμως, με την Νικόλ; Όπως φάνηκε, η ίδια πήρε κι αυτή αρκετό βάρος μέχρι τον τελικό, καθώς βγήκε ελαφρώς πιο χυμώδης από ό,τι μπήκε. Συγκεκριμένα, μπήκε 54 κιλά και βγήκε 60!

Σήμερα, όμως, είναι πιο μινιόν ακόμα και από όταν τη γνωρίσαμε, με την εικόνα να μιλά από μόνη της…

Nικόλ Τσομπανίδου από το Bachelor

Τρελά καψούρης ο Βασιλάκος: Η Νικόλ λείπει και αυτός πόσταρε την φωτογραφία που φέρνει την μεγάλη ανατροπή!

The Bachelor: Ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί ή όντως είναι τρελά ερωτευμένοι! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την Νικόλ Τσομπανίδου που συνεχίζουν να "πουλάνε" τρελίτσα την ίδια ώρα που όλοι τους θέλουν χωρισμένους.

Η νικήτρια του Bachelor είναι γνωστό πως εδώ και λίγες μέρες λείπει στο εξωτερικό και αυτό έχει κάνει τον Παναγιώτη να "λιώσει" από ανυπομονησία! Ή τουλάχιστον αυτό θέλει να βγάλει προς τα έξω!

Ο γόης του φετινού Bachelor τις τελευταίες μέρες ποστάρει συνεχώς stories στο Instagram με την αγαπημένη του, Νικολ, ενώ προσπαθεί και λίγο να ξεφύγει κάνοντας βόλτες με τους φίλους του, στα όρια του επιτρεπτού λόγω covid!

Εκτός όμως από τα stories ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανέβασε πριν λίγες ώρες και μια πολύ ρομαντική φωτογραφία στην αγκαλιά της Νικόλ από το τουρ που είχαν κάνει στην Αρεόπολη για τα γυρίσματα του Bachelor, αφήνοντας δίπλα μια καρδούλα, ένα δαχτυλίδι και ένα τριαντάφυλλο!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share