Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Φωτεινή Τσακίρη με νέα καταγγελία: "Επέλεγα τη μέθοδο της σιωπής" (video)

Τι αποκάλυψε για τον εκφοβισμό που έχει δεχθεί

9 Φεβρουαρίου 2021 18:52
Συγκλονίζει η Φωτεινή Τσακίρη με νέα καταγγελία:

Καταγγελίες: Συνεχίζουν οι εξελίξεις με τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί βγαίνουν και αποκαλύπτουν για παλιές απρεπές εμπειρίες που είχαν από συναδέλφους τους.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της δεν άντεξε άλλο και βγήκε εκτός εαυτού με αυτή την υπόθεση όπου και έκανε παράκληση να λήξει για λίγο το ζήτημα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη μέσα από συνέντευξη της αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει δεχθεί εκφοβισμό στην δουλειά της από συνάδελφο.

Νέα καταγγελία έκανε η Φωτεινή Τσακίρη.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη της Φωτεινής Τσακίρη

Ειδικότερα στο «χορό» των καταγγελιών μπαίνει και η ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη με την εξομολόγηση που έκανε το πρωί της Τρίτης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Η ηθοποιός, παραδέχθηκε πως έχει «πέσει» και η ίδια θύμα εργασιακού εκφοβισμού και βάζει στο «κάδρο» των καταγγελιών έναν ακόμα πρωταγωνιστή. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, πρόκειται για έναν ηθοποιό του οποίου το όνομα μέχρι στιγμής δεν έχει «ακουστεί».

«Δεν μου αρέσει η διαπόμπευση που γίνεται. Κάποια πράγματα ήταν κοινά μυστικά. Περνάμε σε άλλη εποχή. Έχω φοβηθεί σε δουλειά, όχι για την σωματική μου ακεραιότητα. Έχω ζήσει εργασιακό εκφοβισμό από άντρα. Αφεντικούλια κακά έχει τύχει να έχουμε όλοι μας. Επέλεγα τη μέθοδο της σιωπής.

Διήρκεσε μια ολόκληρη σεζόν. Δεν ήταν μόνο σε μένα αλλά σε όλο το θίασο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Τσακίρη.

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Λιάγκας: "Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ μετά από..." (video)

Γιώργος Λιάγκας: Σήμερα, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, στο πλατό του «Πρωινού» επικράτησε ένας πανικός σχετικά με το θέμα που υπάρχει εδώ και μέρες με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή κατέφυγε στη ΣΕΑ σχετικά με τις καταγγελίες που είχε κάνει για τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό» σχετικά με τη μήνυση που γίνεται σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη για κακοποίηση 15χρονου ηθοποιού.

Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα που είχε ο παρουσιαστής

Ειδικότερα, με αφορμή τη νέα μήνυση κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο παρουσιαστής ξέσπασε. Αρχικά είπε: «Ολη η Ελλάδα θα κλαίει με τη συνέντευξη που έχει πάρει η Φαίη Σκορδά και θα τη δούμε αύριο στο "Πρωινό"».

Και συμπλήρωσε σε έντονο ύφος: «Έχω και εγώ ανήλικα παιδιά, από χθες το σκέφτομαι και τρέμω. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ μετά τη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά που θα δούμε…». Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν σε έξαλλη κατάσταση, είχε γίνει κατακόκκινος και έτρεμε από τα νεύρα του.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share