Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κόλαφος ο Μαστοράκης για Χαϊκάλη: «Ανυπέρβλητη γελοιότητα από τον τέως υπουργό των ακροδεξιών ΑνΕλ (αρχηγού χοιρινού)»

Μαζί με τον θλιβερό κωμικό γελοιοποιείται και το φύλο του

9 Φεβρουαρίου 2021 11:39
Κόλαφος ο Μαστοράκης για Χαϊκάλη: «Ανυπέρβλητη γελοιότητα από τον τέως υπουργό των ακροδεξιών ΑνΕλ (αρχηγού χοιρινού)»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν ο Νίκος Μαστοράκης για τον Παύλο Χαϊκάλη με αφορμή την καταγγελία της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, ότι ο κωμικός, όταν τον είχε καθηγητή στη δραματική σχολή, την πήρε τηλέφωνο και αυνανιζόταν, ενώ της μιλούσε πάρα πολύ πρόστυχα και την προέτρεπε να συμμετάσχει.

Η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη για τον Παύλο Χαϊκάλη:

«ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

Από τον τέως υπουργό των ακροδεξιών ΑνΕλ (αρχηγού χοιρινού) και τέως ηθοποιό, το παρακάτω κείμενο βαθμολογείται επιεικώς ως γελοίο, ενώ είναι γελοιοδέστατο και μαζί με τον θλιβερό κωμικό (το είδος του αρσενικού που δεν δέχεται το "όχι" για απάντηση,) γελοιοποιείται και το φύλο του -σε όποιο φύλο μπορεί να ανήκει ένας φασίολος δικοτυληδονος. Στην απολογία δεν αναφέρεται η αηδής σκηνή του αυνανισμού του ενώπιον της καταγγέλλουσας.

Νίκος Μαστοράκης

"Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Τη γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Τη φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια", λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, το Σάββατο το πρωί, στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα", κατέθεσε τη δική της εμπειρία σχετικά με έναν γνωστό κωμικό ηθοποιό, ο οποίος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Από τα λεγόμενά της και σχετική ανάρτησή της στο facebook έγινε γνωστό πως μιλούσε για τον Παύλο Χαϊκάλη.

"Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; Το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της", είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

"Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Τη γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Τη φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια.

Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα.

Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου, τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση.

Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου, σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου, αλλά δεν θα χρεωθώ την 'πτώση του Βυζαντίου'"», είπε για την συγκεκριμένη καταγγελία ο γνωστός ηθοποιός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share