Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Με πήρε τηλέφωνο και αυνανιζόταν» - Σοκάρει η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή για γνωστό κωμικό ηθοποιό (Video)

«Ήθελε να συμμετέχω και εγώ»!

6 Φεβρουαρίου 2021 14:12
«Με πήρε τηλέφωνο και αυνανιζόταν» - Σοκάρει η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή για γνωστό κωμικό ηθοποιό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα καταγγελία για πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό έφερε η Ηλιάνα Αραβή στο φως της δημοσιότητας καθώς όπως είπε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, την πήρε τηλέφωνο αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετάσχει και αυτή και όλα αυτά ενώ ήταν μόλις 17 ετών!

Η Κύπρια ηθοποιός, ανέφερε πως δεν είχε σκοπό να μιλήσει αλλά έγινε έξαλλη όταν τον είδε να βγαίνει στην τηλεόραση και να υπερασπίζεται τις γυναίκες που έπεσαν θύματα ερωτικής παρενόχλησης.

«Ο λόγος που ήθελα να μιλήσω είναι γιατί τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον είδα να κάνει δηλώσεις για όλες αυτές τις καταστάσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες και εκεί έγινα έξω φρενών» τονίζει η Ηλιάνα Αραβή στην αρχή των δηλώσεων της.

«Να κάνει δηλώσεις, να υποστηρίζει τις γυναίκες και ότι όλα αυτά που συμβαίνουν τα ήξερε και δεν πρέπει να συμβαίνουν. Έτσι έλεγε στη συνέντευξη του και εκεί ήταν που ειλικρινά έγινα έξω φρενών γιατί ξέρω τι μου έκανε εμένα ο συγκεκριμένος. Μιλάω για έναν ηθοποιό πάρα, πάρα, πάρα πολύ γνωστό. Κωμικός ηθοποιός», λέει.

Σε κάθε περίπτωση, η περιγραφή της νεαρής ηθοποιού συγκλονίζει: «Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή που σπούδαζα στο πρώτο έτος. Είχα έρθει τότε 17μιση χρονών από την Κύπρο για να σπουδάσω, στο πρώτο έτος μου έκανε μάθημα και μετά από λίγο καιρό άρχισε να με φλερτάρει.

Είχα καταλάβει πως κάτι συμβαίνει αλλά στην αρχή ήταν διακριτικός και δεν έδωσα πολλή σημασία. Με είχε πάει για μια οντισιόν σε μια πάρα πολύ γνωστή σειρά που παιζόταν για κάποια χρόνια, μάλλον για να με καλοπιάσει, αλλά δεν με πήραν στη σειρά και τότε άρχισε να με φλερτάρει ακόμα πιο έντονα».

«Εγώ ήμουν κάθετα αρνητική μέχρι που ένα πρωινό, αυτό είναι που δεν μπορώ να ξεχάσω μέχρι και σήμερα, με παίρνει τηλέφωνο στις 10 το πρωί. Αυνανιζόταν στο τηλέφωνο, μου μιλούσε πάρα πολύ πρόστυχα, επέμενε να συμμετέχω μαζί του τηλεφωνικά στη «συζήτηση» αυτή. Εγώ του εξηγούσα, τον παρακαλούσα πως τον σέβομαι, τον θαυμάζω και τον είχα σαν μπαμπά μου. Μου είχαν κοπεί τα πόδια». πρόσθεσε η ηθοποιός στη μαρτυρία της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share